Miskin postu açan arkadaş da yanlış anlamasın kocasıyla dalga geçmiyoruz bizim duşa üşenen erkeklere genel tavrımız bu 😁

ZRaporu modken : canımız annemiz ne kadar da komikli yorum maşAllah nazar değmesin
Mod değilken : Allah canını almasın güldürdün jshdjdj
( güldürdüysem ne mutlu 🥰) zeytin dalı ♥️

Eylem10 Duş almaya neden üşenir ki insan 😏 Valla bizimki hergün alıyor işten gelip ilk işi duştur. Alışkanlık haline getirmesi lazım, insan alışkanlıklarını bırakamıyor sonuçta kolay kolay

Arkadaşlar haftada bir yıkanmiyo tabiki yaa ahahaha onu açıklamayı unutmuşum 😂 çok bakımlı temizdir asla ter bile kokmaz ama ilişkiden sonraki duştan bahsettim adama ölüm geliyo resmen manyak herif. Ne bilim napsam bilemedim işte.

Emineyilmaz catladim buna gülmekten çok yaşayın 😂😂😂 denemem lazım ama nasıl yapicam bı bakım çok mantıklı 😂😂

Eylem10 Kaç günde bir yıkanıyor merak ettim? Bizler bile evde durmamıza rağmen her gün duş alıyorsak çalışan bir insan akşam eve geldiği için yıkanır diye düşünüyorum en azından temizlik açısından 🤔

Eylem10 wla o bende de oluyor ara sıra sırf duş almamak için ilişki istemiyorum bazen🤣🤣

Akrep onu da benim lanet olası hassas midem kabul etmiyo malesef.disardan geliyor hastalık var sigara içiyor vs diye dus almadan yapmak istemiyorum.aliyor ediyor sorunsuz o da işten gelir gelmez banyoya gider zaten de sonrası sıkıntı. İki ucu …lu değnek misali😂

Eylem10 vValla öyleymiş ya😁 ama aşılamayacak bir şey değil tek derdiniz bu olsun 🙏🏼

Akrep öyle öyle bakalım bir hal çaresi bulurum diye paylaşım dedim adamı pis pasaklı gibi gösterdim ona üzüldüm 😂

Eylem10 Yok ben seni anladım sonradan 😂 Bebek olmadan önce ilişkiden hemen sonra yorgunluk falan duş almadan uyuma lüksüm vardı, ama bebekten sonra emzirdiğim için haliyle duş almam gerekiyor. O kadar üşenirdim ki eşim kırk takla atardı 🤦🏻‍♀️ Hala daha bazen üşenebiliyorum. Ertesi sabah işe giderken alabilir aslında. Çünkü benim eşim sabah işe gitmeden öncede ayılabilmek için duş alır bazı zamanlar guslünü öyle alır

Akrep evet onu da denedik başarılı olamadı malesef çünkü sabah ucu ucuna uyanıp işe yetişiyor çoğu zaman. Arabayla da gitse geç kaliyo. İşte erken kalkabilecegi zamanlara denk getirmeye çalışıyoruz, inanılmaz teferruatlı ben bile üşeniyorum artık düşününce 😂 ben de bebekten sonra takıntılı oldum duş olayına öyle de kaldım bir sorun yaşamıyorum ama işte.bakalim düzelir elbet inşallah 💙

İşten gelir gelmez dus girer eşim sigara kullanmiyor ama çalıştı yerdekiler kullaniyor haliyle üstüne siniyor bende çok rahatsız oluyorum sigara kokusundan diye sağolsun gelir gelemez duşa giriyor ama iş yataktan sonraya gelince useniyor ve sırf bu yüzden olmuyor ☹️☹️