• +18
  • Başıma gelmez demeyin büyü ☹

Hayat_ Evet insanın içinde sevgi oluyor ama bi tahammülsüzlük var o işte insanı delirttikçe delirtiyor uzaklaştıkça uzaklaştırıyor sonra sanki sevgini söylemeye biley engel oluyor önünü nefret öfke alıyor gitmek geliyor ilk aklına insanın ayrılmak bırakıp kurtulmak off daha neler neler Allah yapanların belasını versin 😕 Büyünün bozulma süresi 6 ay diyorlar demekki doğru o zaman

bisadekahve Evet gerçekten dolanıyor benim kaynanamları şuan gece gündüz korkutuyorlarmış bana kendisi asla demez ama eşimin teyzesi söyledi. Küçük görümcem beni öldürecekler diye ağlıyormuş krizler geçiriyormuş. Bi keresinde benim yanımdada oldu aklım çıktı valla sanki kız gidiyor başkası geliyor. Yaptığı kendilerini buldu işte Allah korkusu yok bu büyü yapanlarda yaptıranlarda.

Mynameisugu Canım ben kaynanamın çok yakının evinde çıkınca şüphelendim sonra mesajdada görünce hocaya gittim ama ben hemen ilk hocanın dediğini dinlemedim bi kaç tanesiyle konuşup gerçekten bilen kişinin dediğine inandım

miraabuketttttt merhaba canım bizede yapmislardi öz dayımla karisi olcak or… yaptı ayrılma büyüsü ben neler yapmadım büyüyü bozmak için bozamadim çok büyük kavga ettik ayrılma eşiğine geldim annemlere gittim 10 gün kaldım aramayan sormayan adam aradı gel dedi hamileydim 6 aylik geldim çok şükür büyü bozulmuş ama büyük kavgalarda bozuluyor hatta büyüyü öğrenmek de zarar veriyor kizim 3 aylik halen çok şükür bir sorun olmadı ufak tefek tabiki oluyor

Ahsenmom Nasıl yani büyüyü öğrenmek dahamı çok zarar veriyor ne gibi mesela 😱 Bizde çok büyük kavgalar ettik 2 hafta memlekette kaldım bir gün aramadı eşim. Sonra geldim birbirimize girdik ben ailemi bile aradım geliyorum demek için sonra gitmeme izin vermedi bişeyler yapmak istediğini ama bişeylerin ona engel olduğunu söyleyip zaman istedi sonra bana bi hafta kadar iyi davrandı dedimki tamam düzeldi büyü bozuldu sanırım dedim ama sonra işler yine sarpa sardı dahada kötü oldu şuanda bile herşey çok kötü. İntihar etmeye kalkıştım sonra bebeğime bakıp tüm ilaçları çöpe atıp ona sarılıp ağladım geride onu nasıl bırakırım dedim. Bozmak için her yolu deniyorum ama bilmiyorum nasıl olacak çıldırmak üzereyim inşallah bizimkide hiç beklemediğim bir anda bozulur. Eşimin sevgisizliği büyüden biliyorum ama üzülmemekte elde değil 😕

Berna-12 Siliyorum canım her yeri nereyi silersem siliyim içine sirke kesin katıyorum. Peki hangi sirke olması farkediyormu ?

miraabuketttttt Ben de burada post açıp yazmak istiyodum açıkçası. Eşimle sorunlarımız var, onunla ilgili post vardı. Sonra forumda dank etti kafama da ben de araştırdım, gerçekten de büyüdenmiş aramızdaki problemler. Bozmak için çaba sarf etmiyorum, çünkü bebekten sonra etkisi azalmaya başladı sanki. 3 yıldır eşimle normal bir ilişki yaşamamıştım, tiksiniyodum ondan. Evde yokken adını sayıklıyodum, eve gelince kaçacak delik arıyordum. Kaynana olacak o…. karı yaptı çok yüksek ihtimal, beni istemediğini her fırsatta dile getirmişti zaten. Bi hoca onu tarif etti tamamen, başka biriyle görüştüm, o da sana maddi manevi zarar vermekten vazgeçmeyecek dedi. İki kere hamile kaldım, ikisi de ramazana denk geldi. Muhtemelen ramazanda büyünün etkisi azaldı, çünkü ben balayında gibi olmuştum. İnsan başına gelmeden anlamıyomuş. Büyü olduğu ortaya çıkınca taşlar yerine oturdu. Adam karşımda yanıyo, çıldırıyo, tam ilişki anı gelince balon gibi sönüyodu. Bebeğim 6 aylık oldu, yeni yeni düzeliyo gibi bişeyler. Ama özgüveni o kadar kırıldı ki, hala çekinerek yaklaşıyo bana. Tek bir dileğim var o kadına karşı… çektirdiğini çekmeden, sürünmeden ölmesin. İnsan erkek evladına bunu nasıl yapabilir. Eşim tabi ki inanmıyo annesi melek onun gözünde, ben de inandırmak için uğraşmicam. Gözünün önünde yapsa, yapmadı der çünkü. Ben haklarımı öbür dünyaya bıraktım. Yıllarca eşimi sabırla bekledim ben. Evlenince yaşamak istedim her şeyi. 8 yıl sabrın sonu hüsran oldu. Deliler gibi aşık olduğum kocamdan nefret ettim. O kadın benim en güzel yıllarımı çaldı. Bu saatten sonra düzelse ne düzelmese ne. Döktüğüm gözyaşlarını, o banyoya kapanıp kıpkırmızı çıkmaları ben bilirim. Balayında yaşadıklarımı… neymiş bu erkek anneleri yaaa.. benim de oğlum var büyük konuşmak istemem ama aklım almıyor kaynanalık denilen şeyi. Kaybettiğim 3 yılı bana hiçbir şey geri getiremez.

Ahsenmom Çok anlayamadım ben bunu. Büyünün olduğunu öğrenince mi bozuluyo büyü?

Solitude Resmen duygularıma tercüman oldunuz . Allahın dan bulsun hepside böyleleri cennet yüzü görmesin inşallah 😔

miraabuketttttt anliyorum ben sizi benim esimde cok kotu ve ona ayni zamanda musallat da oldular bu büyüden sonra bazen aklıni kaybediyor icinden bambaska insan cikiyor zor zebdediyorum evde bazen evden kaçıyor kizimi yatagindan kaldirip gece yarisi sokakda ariyorum önceden de cok arardim ama o zaman cocugum yoktu simdi benim icin daha zor kizim etkilenir diye cok korkuyorum ondan uzak tutmaya calisiyorum bu olaylari dua ediyorum surekli Rabbim bu sıkıntıyı yasayan herkese yardim etsin

Hayat_ Allah yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm sizin adınıza keşke elimizden bişey gelse. Umarım bir önce geçer bu durumlar. Bende korkuyorum ya bende ya eşimde ya çocuğumda musallat yada herhangi bir etki bırakırsa diye Allah’m esirgesin. Ben hamileyken büyülü olduğum için çocuğumdada sübyan varmış boynunda muskasız yatırmam hiç yoksa gece boyu ağlar zor uyur odasını ayıracaktım ama korktuğu için ayıramıyorum. Bize yaşattıklarını Allah onlardan misli misli çıkarsın.