• +18
  • Başıma gelmez demeyin büyü ☹

Ahsenmom Çok anlayamadım ben bunu. Büyünün olduğunu öğrenince mi bozuluyo büyü?

Solitude Resmen duygularıma tercüman oldunuz . Allahın dan bulsun hepside böyleleri cennet yüzü görmesin inşallah 😔

miraabuketttttt anliyorum ben sizi benim esimde cok kotu ve ona ayni zamanda musallat da oldular bu büyüden sonra bazen aklıni kaybediyor icinden bambaska insan cikiyor zor zebdediyorum evde bazen evden kaçıyor kizimi yatagindan kaldirip gece yarisi sokakda ariyorum önceden de cok arardim ama o zaman cocugum yoktu simdi benim icin daha zor kizim etkilenir diye cok korkuyorum ondan uzak tutmaya calisiyorum bu olaylari dua ediyorum surekli Rabbim bu sıkıntıyı yasayan herkese yardim etsin

Hayat_ Allah yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm sizin adınıza keşke elimizden bişey gelse. Umarım bir önce geçer bu durumlar. Bende korkuyorum ya bende ya eşimde ya çocuğumda musallat yada herhangi bir etki bırakırsa diye Allah’m esirgesin. Ben hamileyken büyülü olduğum için çocuğumdada sübyan varmış boynunda muskasız yatırmam hiç yoksa gece boyu ağlar zor uyur odasını ayıracaktım ama korktuğu için ayıramıyorum. Bize yaşattıklarını Allah onlardan misli misli çıkarsın.

miraabuketttttt muska ve tilsim isleri sakinceli diye biliyorum muskayla calisiyor hocalar zaten muska tilsim yapan hocalardan kacin bence evet iyi olurlar ama sonra daha kotu olurlar . Esime zamaninda muska yaptirmislar ayet vs yazıyor sanmis takmis duzelmis ondan sonra bir tanidigi abisi var sofi cok dindar boynundakini gormus one oyle demis esimde ayet var abi demis icini acalim emin ol ayet yok bak gorursun demis acmis içini esimde sasirmis ayet vs hicbirsey yok esimin bedenini cizmisler bildigin abi de orada yakmis o muskayi ondan sonra oda baya kotu olmus rukye tedavisi vs görmüş oyle duzelmis. Esimde saffat suresinde cok ögurur mesela azicik kusar bir ogurtu tutar cok fena o yuzden ben muska , tilsim yazmayan sadece okuyan hoca arayisina girdim cok sukur de buldum en kisa zamanda götürmeyi düşünüyorum allahtan isteyin cocugunuzu da bol bol okuyun abdestli bir sekilde uyursaniz sabaha kadar bir melek basinizda bekler abdestli sekilde dualarinizi okuyun elinize ufleyin ve elinizi butun bedeninizde gezdirin Efendimiz bunu cok yaparmis sabaha kadar Allahin korumasi altinda olursunuz Rabbimin izniyle. Allahim yardimcimiz olsun cidden cok zor bir durum bazen evimin huzuru bile kalmiyor ama sabrediyorum ozunde boyle bir insan degil diyorum sabir cekiyorum

miraabuketttttt ya bende Kaynanamin evine gidince dilin baglaniyor ama evime gelince konusuyorum bana surekli nispet yapar eltimden falan laf sokar ama agzimi açamıyorum korkum yok bisem yok ama eve geliyorum kendi kendime soylediklerine cevap veriyorum kendimi yiyorum napacam bilemedim

Esmma güvenilir birini bulmak zor malesef senin ne büyüsü yapilmisti

miraabuketttttt İnanın sizin ve başına böyle olay gelip de yorum yapan diğer bayanlar adına çok üzüldüm. Benim çok korktuğum ve etkisinde kaldığım şeyler olduğundan araştırmaya yada kurcalamaya bile cesaret edemediğim olaylar. Fakat şunu demek istiyorum;
          Büyüyle uğraşan, başkasına zarar vermek için bu yola başvuran kimselerin müşrikten farkı yoktur. Allah’a ortak koşmaktır. Nasıl mı? Allahtan isteyeceği iyilik ve yardımı, kötü niyetli düşünerek yani birine zarar vermek niyetiyle Allah’tan değil de büyüden medet uman kimselerin hem imanı zayıftır. Hem de bunun karşılığını göreceklerdir.
          Ne kadar acı, üzülmeyin. Siz Allah’a inanın, onun sizin yanınızda olduğunu düşünün hep. Çünkü büyüden medet umanlar da huzurlu kalamayacaklar. Aynı müsibet onlara da sirayet edecek. Onların mutlu olmadığını kendiniz farkedersiniz.
          Rabbim yardımcınız olsun, evinizden eşinizden evladınızdan, her şeyden uzak eylesin kötülüğü müsibeti..

Hayat_ Bende sabrediyorum inanınki özünde öyle olmadığını bilmek bile sabır umut veriyor bazen. Peki bulduğunuz hocayı banada söylermisin sakıncası yoksa

Lazkizi55 Bende öyle gerçekten eskiden hiç lafımı çekmezdim ama şimdi dünyanın lafınıda dese saf gibi dinliyorum eve gelip düşününcede ben niye bunu demedimki diyorum hatta köyde laf çıkmış kaynanamdan için geline ağzını dili bağlamak için büyü yaptı diye.

Momm İşte bi tane buldum aslında bi kaç tane daha var ama şuan en güveniliri o aramayada devam ediyorum

• Momm bunu yanıtladı.

miraabuketttttt tabi soylerim okunmus su yapiyor o onu galiba fisfis seklinde bedenine sıkıyorsunuz ama ayni zamanda esinizin namaz kilmasi da lazim hoca bana oyle dedi okunmuş su zaten bizim dinimiz de var hem bu suyu bedenine fisfis yapicaksiniz hem icicek konuşmalara baktigim zaman cidden sifa bulan cok insanin yazisini gördüm bir hanimefendi ayni sizin gibi esinden sikayetciydi duzelmis galiba adini ben yazayim instadan bakin inceleyin whatsaptan iletisime gecersiniz Tayanç karaduman yazin aramalara instagram da cikar profilinde numara da yazıyor

zarifhanim ne diyor ayette?? Büyü yapanın ahirette nasibi yoktur diyor. Buyunun birak kötüsünü iyisini bile yapanı Allah lanetlemistir ve ahirette nasibi olmadığını söylemiştir. Buyu yapan kafirdir. Allahim bildigi gibi yapsin öyleleri