Sedaa yukarida ayni sekilde açıklamamı yaptim 🤭 aynen öyle yakinen normal mecrada tanıyorum kendisini kidste üyeliğim yok sadece burda happykidsciler linlemesin tarzi yorumlari okuyarak merak ederek indirmisligim var 😊 tanidigim kisinin oradaki postlarından kendisini tanidim 😊 anlattıkları ismi falan bizzat kendisine çıktı.
Ha birde evet astral seyahat vardır ama benim bahsettiğim kişiler bunun yakınından bile geçmiyordur 🤣
Astral şey 😒🤣
ZRaporu rica ederim yanlış anlaşılmak istemem. Bir şekilde karşılaştım tesadüflere inanan bir insanım. 😊
Buradan birini tanımak onun yazdıklarını okumak cidden çok tuhaf geliyor insana 🤣 umarim kimsenin başına gelmez
Kabakcicegi umarım akrabalarım burada değildir 😂
Kabakcicegi hm anladim canım 😊
[silindi]
Kabakcicegi amac ne peki kendilerini on.plana attilar ama sonuç 👀
[silindi] Sonuç o anlık bir hevesmiş sanki baksanıza 😒 gelen giden açıklama yapan yok 🤣tabanlar yaglandi olan inanıp evine bekleyenlere oldu
ZRaporu Hahaah😅 umarım yoktur.
ZRaporu sherlockla bi akrabalığın var mı 😂
Kabakcicegi bana inandırıcı gelmedin ya. Çünkü nur kidste çok çok aktif biri değildi
Hesabı silindi hatta. Hani karşına çıkıyor devamlı ordan tanıyorsun desem neyse de kidste 1 dakikada onlarca post açılıyor. Kidse sık sık girmiyosan nasıl farkettin de yakınen tanıdığın biri oldıu anlam werememeke
Emineyilmaz ben bir isim belirtmedim 😅 inanmak zorunda değilsiniz 😅🤷🏻♀
- Düzenlendi
Kabakcicegi
dilay içinde geçerli yazdıklarım
Emineyilmaz tekrar belirtiyorum inanmak zorunda değilsiniz 😊 burda kimseyi tanımadan etmeden bir post paylaşmam. Daha bir sürü yuttugum şeyler var icimde 😊
- Düzenlendi
aynen kardeşim aras kargo
Emineyilmaz yok ya keklenmek istemiyorum sadece 😂
ZRaporu İnanın keklediğim bir durum yok. daha doğrusu milleti alaya alacak bir durumum yok sadece bazi şeyleri belirtmek istemiştim
Kabakcicegi yok canım senin için demedim zaten sen değil başka biri de olsa bakardım zaten konuya daha hakim olup ona göre yorum yapıyorum böylece. Hem karşı tarafı yormuyorum hem nokta atışı yapabiliyorum 🙂
ZRaporu yok anlıyorum ben sizi 😊😊❤
Niye o posta yazmadın da onlar kaybolunca yazdın sen de değişiksin
Asdfghj Ben o posta bilerek yazmadim ki 😊 sadece bekledim kanıt bekliyordum. Yani boşuna bekliyordum gideceklerini biliyordm