Yani linçlemeyin beni ama uzun süredir baya takip ediyorum bu postu. Neymiş neciymiş diye. Bu konuları ortalığa atan iki kişi herşeyi ispatlıycaz yada bir örnek vericez tarzında bir lütuf da bulundular. Görüyorum ki şuan onlardan eser yok. 😊 neden yoklar tamda herşeyi açıklayacakları zaman 😊🤣
Yapmayın inanmayın. Bu kişilerden bir tanesini yakınen tanıyorum. İsim vermiycem. Nasıl bir insan nasıl bir karakterde olduğunu da biliyorum😊 sadece kendilerini ön plana atmak için yapılan küçük bir kandırmaca olduğunu inanıyorum. Ha astral seyehat vardır bak ona birşey diyemem lakin bunların bu astralle ve diğer his konularıyla bi ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Bu benim kendi şahsi Görüşüm.
Astral şey 😒🤣
Kabakcicegi diyosunuz🤔bende inanamamıştım ama bilemedim şimdi
Laledmrrr kesinlikle diyorum 😊 artık dayanamadım bir bilgilendireyim insanlari dedim ben sadece kanıt bekliyordum ve tüm yorumları gülerek okuyordum 😊 kanıtın gelmeyeceğini okadar iyi biliyordum ki keşke onceden post acsaydim diyorum
Kabakcicegi @Paramore senden bahsediyor sanırım 😂😂
senOlsanBari kim olduğu bende kalsın. Kimse de gelip yorum yapıp kendini savunacagini sanmıyorum☺🤭
Kabakcicegi ben anladım kim olduğunu herkes anlamıştır zaten inanmayabilirsiniz ama bunu gelip burda yalan soyluyor kendini öne atmak için yapıyor falan yazmanız güzel olmamış
senOlsanBari ama öyle 🙄 kendisini bizzat tanıyorum. İnsanları kaldırmasına göz yummuyacagim diyorum.
- Düzenlendi
Kabakcicegi olabilir şaşırmam. Tarih boyunca sihirle büyüyle kitleleri sürükledi peşinde insanlar. Bizim milletimiz meraklıdır. Kandırana değil kanana kızarım. Aklını kullansaymış. 💁🏼♀️
Kabakcicegi Konu inanmak değilki sohbet muhabbet. Kahve falında sallanıyor ama insanlar baktırmaktan hoşlanıyor çünkü eğlenceli 😀
Girmeye çalışmışta girememiş bilmem neee.. gelsin benim evime girsin gelmişken ortalığı süpürsün silsin 😂😂
Astalavistabeybi jahaha yemegini de yapsin kiz 🤣🤣🤣
ZRaporu kanan bir sürü kişi var agzim açık okudum bazi seyleri🤣
Kabakcicegi Ay iyi olur valla 😂
Kabakcicegi kananlar çok beyaz tv izliyordur ondan 😂
ZRaporu 🤣😅 hala bir umut o iki kişiyi bekleyenler var 😅😅 güle güle okuyorum yorumları çoktan tüy oldular gittiler 🤣anlaşmalı
Kabakcicegi bir de yanlış anlamazsan bir şey soracağım? O kadar kişi var ki kim kimdir hatırlamak için postlarına baktım yanlış anlaşılmasın ama 2002 doğumlu bekar bir insansın bir önceki postunda belirttiğine göre fakat bu astral seyahat postunu açanlar Happykids’in anneleri de arkadaş olmanı bağdaştıramadım sadece.
ZRaporu ben meraktan indirmiştim kids ve momu burası gibi bir yer mi diye sonra orada tek tük postta bu kişiyle karşılaştım. Postları anlattığı şeyler yakınımdaki bir kisiyle aynıydı bende takibe aldım . gerçekten de o kişi çıktı😊 fazlasıyla tesadüf oldu ordan buraya geldiklerini gördüm isimlerini de dediklerinde olaylar baya örtüştü.
Yani dediğim kişi sadece postlar vs internet aracılığı ile degil yakinen tanidigim bir kişi😊
Kabakcicegi zaten herkes unutmuştu bu astral şeysini, sen niye tekrar hatirlatiyorsun ki 😂 inananlar vardir bilemem, ama astral seyahat bi gercek. Ha o iki kişi anlaşıp burdakileri kandirmiş olabilir mi olabilir. Ve onlar happy kidsten geldiler, sen daha 18 yaşındasin. Eminim hapy kidse üye bile degilsindir. Nerden tanıyorsun bilemedim 🤔 komşun felan mı
Kabakcicegi tamamdır kafamda daha net oturdu teşekkür ederim açıklaman için 😊
Sedaa yukarida ayni sekilde açıklamamı yaptim 🤭 aynen öyle yakinen normal mecrada tanıyorum kendisini kidste üyeliğim yok sadece burda happykidsciler linlemesin tarzi yorumlari okuyarak merak ederek indirmisligim var 😊 tanidigim kisinin oradaki postlarından kendisini tanidim 😊 anlattıkları ismi falan bizzat kendisine çıktı.
Ha birde evet astral seyahat vardır ama benim bahsettiğim kişiler bunun yakınından bile geçmiyordur 🤣