Paramore Nur senin yalan söylediğine asla inanmıyorum. Bardak olayından sonra sana inancım tam ❤️ Umarım karşına hep güzellikler çıkar ❤️

senOlsanBari sağol kuzum çok şükür oğlum iyi oldu da ben daha öksürüğü atamadım. 😊
    İnanmasa bile buraya gelip kimseyi zan altında birakmamali

Zyneprana ❤️ Kalbiyle görenlere yeterdi o bile ❤️❤️
      Teşekkür ederim bitanem

Paramore aynen canım ama ben de bi an dedim acaba mı ikiniz de girmediniz bir daha hatta dilayla özel konu bile açtım bana dönmedi şaşırmıstım 😟

Emelim Girmek zorunda mıydık ki ☺️ ben anlamadım. Yani benim bı sorunum vardı onu anlamak için konusuyoduk. Anladım ve bitti 🙄 Konunun sadece bu kadar olması gerekmiyor muydu 😊
        Biran şey gibi oldu ortalık. Sürekli burda olmaliyiz sürekli ispat etmeye çalışmaliyiz gibi oldu. Halbuki konu sadece dilayin bana yardım edebilmesiydi. 😀 O günden sonra bizde dilayla hiç konuşmadık 🌹🌹

Paramore hayır canım girmek zorunda tabiki değildiniz ama dilay ispat ederim filan demisti diğer arkadasta et bana filan demisti o günden sonra da girmedi sonra ben kidsten yazdım kendisine gördü cevap vermedi instagramını kapattı gruptan çıktı öyle olunca şaşırdık doğal olarak 😀yoksa kimse sizden bir şey beklemedi aksine sen iyi ol diye dua ettik valla ❣️🤓 evladının iyileşmesine çok sevindim geçmiş olsun canım 😘

Paramore Ah canm et et 😁😂 ne diyordunuz sizin dinde şey vardı size dönüş yapar 😁

Emelim Teşekkür ederim kuzum ❤️❤️
              Dilaydan hiç haberim yok dediğim gibi hiç konuşmadık. O ispat et yazan arkadasla da hala iletişim içindeyim.

Kabakcicegi Bizim dinimizde dönüş yapar diye bişey mi varmış ? Ne ile alakaliymis ?
                Musluman değilsen bile dinime saygı duymak zorundasın. Bu tür alay konularına benim dinimi karıştırma.

Paramore aa öyle mi sevindim ne konusuyosunuz bize de söyleyin 😀

Emelim odaklanmayi deniceme söz vermiştim daha bişey konuşamadık çok ,denedim bugun daha cevap gelmedi bakalım 😊

17 gün sonra