senOlsanBari sağol kuzum çok şükür oğlum iyi oldu da ben daha öksürüğü atamadım. 😊
İnanmasa bile buraya gelip kimseyi zan altında birakmamali
Astral şey 😒🤣
- Düzenlendi
Emelim Girmek zorunda mıydık ki ☺️ ben anlamadım. Yani benim bı sorunum vardı onu anlamak için konusuyoduk. Anladım ve bitti 🙄 Konunun sadece bu kadar olması gerekmiyor muydu 😊
Biran şey gibi oldu ortalık. Sürekli burda olmaliyiz sürekli ispat etmeye çalışmaliyiz gibi oldu. Halbuki konu sadece dilayin bana yardım edebilmesiydi. 😀 O günden sonra bizde dilayla hiç konuşmadık 🌹🌹
Paramore hayır canım girmek zorunda tabiki değildiniz ama dilay ispat ederim filan demisti diğer arkadasta et bana filan demisti o günden sonra da girmedi sonra ben kidsten yazdım kendisine gördü cevap vermedi instagramını kapattı gruptan çıktı öyle olunca şaşırdık doğal olarak 😀yoksa kimse sizden bir şey beklemedi aksine sen iyi ol diye dua ettik valla ❣️🤓 evladının iyileşmesine çok sevindim geçmiş olsun canım 😘
Paramore Ah canm et et 😁😂 ne diyordunuz sizin dinde şey vardı size dönüş yapar 😁
Kabakcicegi Bizim dinimizde dönüş yapar diye bişey mi varmış ? Ne ile alakaliymis ?
Musluman değilsen bile dinime saygı duymak zorundasın. Bu tür alay konularına benim dinimi karıştırma.
Paramore ne yaptin odaklanabildin mi 😎🤣