Akrep Bnde o yasal yollardan korkuyorum
İtiraf ediyorum 😟😟
Kelebekler Bence siz garantiye alın canım. Çünkü @zarifhanim bahsetmişti, bebeği bile bağımlı olmuş bir tanıdığının ☹️ Çok ciddi bir boyut yani Allah muhafaza .
Kelebekler öyle başınız sıkıntıya girer denetimli serbestlikle yargılanır yoktan başınıza iş açılır. Bir kerelik kullandığı için çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum ama emzirmeye devam etsin diyip vebal alamam.
Kelebekler umarım bir daha ıcmez. allah yardımcısı olsun. bosanma aşaması bebek hersey kadını yıpratıyo. oda careyi onda aramıs cok üzücü.. elınden geldıgı kadar destek ol insallah atlatır bi an önce.. iki gunde cıkıyor esrar vücuttan bu arada
bitterdelisi24 Kaç saat sonra emzirebilir
bitterdelisi24 Evet gerçekten çok kötü bir durumda eşi aldattigini yakalamış ablamdir bende çok üzüldüm elinden kapımı acmaktan başka bişey gelmiyor
bitterdelisi24 Bu arada gittim bebeğe Aptamil devam sutu aldım ama asla içmiyor neden olabilir
Bu konu ile bilgisi olan yokmu
😟😟😟😟😟
Kelebekler hadi ya bazı bebekler ıcmıyo benım yegenımdr aptamil icmedi bebelac içti mesela .. kac aylık bu arada bebek
bitterdelisi24 10 aylık
Kelebekler Benimde bebeğim sevmemişti onu sma almıştım onu beğenmişti. 2 gün onu kullanıp emzirmeye devam edebilir büyük ihtimal o mamayı sever.
Kelebekler corba versen yada meyve püresi kavanozlarda oluyo ya hero baby onu genelde her bebek yıyor
bitterdelisi24 esrarı içtikten kaç saat sonra emzirebilir bilgin varmi
bitterdelisi24 yarın gidip hero alicam yoğurt falan yediriyoruz
Kelebekler valla ben iki gun diye blıyorum tamamen vücuttan atılması nerdeyse bir ayı bulur ama. emzirme suresı hemen emzırılmıyo vücuttan hemen çıkmıyor cunku esrar
Kelebekler aynen canım ac kalmasın bebek annesi nasıl iyimi
bitterdelisi24 Bebek uyuyor ama annesi sürekli ağlıyor
Kelebekler yaa sizi dün ne çok linçlediler 😣 ben size düzgünce yazmıştım alkol kullanıyorum ama esrar bilmiyorum diye sonra yorumları okuyunca çok üzüldüm baktım postu silmişsiniz sonra 😞