Kızlar doğum sonrası kilo verenler acil taktik verin😒😒😒
Doğum sonrası kilo
Gulsumparlak45 Yorgunluk, uykusuzluk, iştahsızlık ve emzirme … 😂😂
Gulsumparlak45 yorgunluk, uykusuzluk, emzirme üstelik kızım 20 aylık hala daha emiyor. Buna rağmen alıyorum anlamadım bende nasıl iş.
Gulsumparlak45 ben ekmek yemiyorum bol su içiyorum ama tatlı alışkanlıgımı bırakamadım canım sürekli tatlı istiyor her gün yemek istiyorum 🤤🤤
Antisosyalmom aynı durumdayız suan yataga girdim desem resmen canım cıkıyor ev işi hiç bitmiyor cocuk hareketli ama kılo alıyorum yınede
Alev12 kız bugün temizlik yapmaya başladım bitiremedim ya kaç gün sürer böyle bilmem bide koltuklar yıkanacak yarın kirlendi cok yemek falan sürdü kızım hep. Bitiğim bugün cok hala daha iş yapıyorum
Gulsumparlak45 masadan ac kalkmak bir muddet. Porsiyon kontrolu de diyorlar adina😃 ve mutlaka egzersiz oneririm
Miskin emzirmiyorum canım sütüm yok 😔 yorgunluk had Safa’da ama veremiyorum
Antisosyalmom kıyamam😂😂
Gulsumparlak45 konuyla alakasiz ama 45 nedir manisalimisinn🤭
Gulsumparlak45 of istemeizce emdikçe eridim bide gece yeme yani ben çok zayıfladım almak istiyorm
Gulsumparlak45 diyet, spor ve istikrar bu sayede hamile kaldigim kilomun altina inmistim
selocan bende üstüne çıktım kilomun 🤦🏻♀️
Kızlar whatsap motivasyon grubumuz var kilo vermek adına katılmak ister misiniz biz de daha yeni başladık
@bittercikolata valla ben senin motivasyonunla başladım spora vakalım 1 hafta oldu bırakmıyorum
- Düzenlendi
2zlerim Süpersin kuzummm pes etme sakın 🧿❤
Gulsumparlak45 valla daha 15 günlüğüz ve 12 kilo gitti emzirme uykusuzluk 🙄
- Düzenlendi
bittercikolata erginden sonra pamela yap demişsin 10 dk bu kadar uzun gelebilir yani 😅
Gulsumparlak45 51 kiloyla hamile kaldım doğuma gittiğimde 61 kiloydum eve geldim tartıldım 54 kiloydum 40 ım çıktığında hepsi gitmişti 🤷♀️