• +18
  • Gerdek gecesiiiiiii♥️♥️♥️♥️♥️

Bezelyelipilaavv Biraz ön sevişme sonrası çok korkuyordum hatta bi titreme gelmişti. Eşim sakin ol, sen hazırım diyene kadar bekleyeceğim dedi. Öpmeye devam ediyordu bir yandan boynumu falan. Bende gözümü kapatıp dua ediyordum gerçekten bekleyeceğini sanıyordum meğer o yumuşatmak içinmiş. Kendimi kasmayayım diye, hazırım demek için hazırlanıyordum daha demeden bir anda oldu. Eşim canım acımasın diye geri çekildi. Bende artık bekar bir kız olmadığım için ağladım 🤣 ne alakaysa “kızın artık masum değil anne” der gibi evlenip gitmişim halbuki. Sonra sarıldık daha çok ağladım. Duş alıp uyumuştuk 🤭 (vallahi böyle özel gün ve gecelerde hatırladığım hep ağlıyor oluşum. İyi kötü farketmez ne kadar ağlakmışım burcum balık falan da değil. İsteme, nişan, dini nikah, düğün, gerdek, hamile olduğumu öğrendiğim, eşime bunu söylediğim zaman, doğuma girerken çıkarken, kızım ilk gülümsediğinde hep ağlamışım. Tek aklımda kalan ağlıyor olduğum, ondan hariç normal hayatta hiç ağlamam halbuki. 😀)

Korktuğum gibi hiç olmadı ne kadar salakmisim bundna mi korktum diyorum 😂 ilk gece 8 kere ilişkiye girdik o derece kanama dahi minicik peceteye geldi

• [silindi]

senin şeyin coookk büyük benim canım acır diyip aglamıstım😂😂😂😂

Ozge49595 valla esiniz cok kotuymus k.bakmayin mentollu sampuan nedir mikrop kapacaksiniz manyak ki o oraya oyke sey surulup sokukur u bir ph dengesi var oranin

Bezelyelipilaavv aynen ama hiçte abertilcak kadar bişi yok karşındaki insan anlayışlı oldumu gerisi kolay