• +18
  • 🔥🙊Günün Cinsellik soruları pt.6 🙊🔥

SansursuzKadin evet ama bu evliyken olsaydı daha bir güzel olucaktı şimdi çocuk için yanyana gelince açtım ben senin postalarından birşeyler oda ordan bir konu bulup her gun yazmaya başladı 😌

SansursuzKadin
    1) Eşim
    2) Gece lambası yada mum yakarız. Loş ışık daha sıcak bir ortam oluşturuyor zihnimde nedense.
    3) Tensel temasa çok önem veririm, hiç dokunmadan hayal edemedim bir şey ya 😄

SansursuzKadin

1. 10 dan fazladır 😅
      2. Loş veya karanlık ortamlar sexe daha uygun ya 😃
      3. Eşim asker baya da yapılı belinde silah olduğunda daha bir heybetli oluyor, gözüme daha bir can alıcı gelir öyleyken 😂

Beni de etiketlersen minnettar kalırım 🥰💐

SansursuzKadin

1. Bu soru itiraf gibi olsun eşimi gerçekten çok seviyorum ama lise de bi platonik aşkım vardı onunla öpüşmeyi çok isterdim 🤭 eşimle 21 imde tanışıp 24üm de evlendik o yüzden ne yaptıysam onunla 😍
        2. Odamızdayken kapatmıyorduk ama şimdi bizim oğlan odamızı elimizden alınca içeri odaya geçiyoruz orda loş ışık yapıyoruz
        3. Dokunsal duyusal birisiyim saçlarına dokunmak bile beni baştan çıkabilir ama sorunun çizgisinden çıkmayım sekse davet eden bir bakışı var ki of of of 🔥🔥🔥🔥 😍
          Uyuyan adamı uyandırasım geldi şu an 😂

Allah’ım ilk 18 yaşında opusmedim ama öpüldüm o da siyahi biriydi. Nasil kalın ve pürüzsüz dudağı vardı anlatamam🙈🙈🤣 sonra da 5 kişi. Toplamda 6. Bunlardan ikisi boş anımda öptü, sevgili falan değildik yani. Hepsi anı tabi ama olmasa iyiymiş diyorum şimdilerde.
          Geceyse eğer gece lambası veya karanlık, gündüze çare yok bildiğin aydınlık 😂
          Bazen söyle bir alici gözle süzerim o anda benim ışıklar yanar, yani biraz benim hangi gözle baktığıma bagli😂😂

SansursuzKadin 1 bi kaç kişiyle 2 duruma gore o anki fanteziye uygu 3 konusmalariyla bir birimize bel altı istediğimizde kendi sikini eller ağzına alsana üstüne otursana der o an arkası geliyo ama ön konuşma sitilinde acayip tahrik oluyorum