SansursuzKadin Su bizim meshuuurrr astral meselesi 🙄🙄
İlgi çekmeye çalışmışiz yalan soylemisiz . Lan ilgi çekmek isteyen insan ilgiyi çekince uzaklaşır mi 😂ne güzel burda popi popi takilirdim. Yada kidste yeni hesap açarken neden adımi yeni bişey yapayım . Eski adımı yapar namımi yürütürdüm. Sanki başkanlığa adaylığımi koyacam da ilgi çekiyorum 😂 kafalar pırıl pırıl. Hayır inanmıyor madem susmayı denesin. 😊 Sinirlendim heee 😂
kidste beni ariyorlar😂😂😂
Paramore gormedım yazilanlari pek ama bir kaos ortami soz konusu🤭
SansursuzKadin Dilayi yada beni sosyal hayattan tanıdığını iddia etmiş ama hangimiz olduğunu söylememis 😊 değişik aman .
Paramore 🤨ama soylemesi lazim bilemedim neyse bsvr herkesın hakkında buseyler konuşuluyo
Paramore evet hatta kidds de de yazdı burada da. İsim vermesi lazım değil ki sizin çevrenizden ise kendi bazı ozelliklerini de belirtti
incilikaftan haydaa 😆
SansursuzKadin Ortalık deli kaynıyor 😂 benim çevremden değil eminim. Çünkü çevremde herkes bilir durumumu
dilayın olabilir belki dilayi pek kimse sevmedi zaten naptiysa kiz onlara 😆😆
incilikaftan Kidste ne yazdı ya 😂 post başlığı nedir 😂
Benim çevremden olsa durumumu bilirdi 😊 ben eminim benim çevremden değil .
SansursuzKadin Çokta tatlı bı kızdı. Usanmadan tonlarca kişiye cevap verdi 🙄🙄
Paramore evet bencede
SansursuzKadin Su olayı kontrol etmeyi bı ogreneyim. Yemin ediyorum bütün dünyaya kanitlicam 😁
Paramore 😆😆 bızım evede gel temızlık yaparız
SansursuzKadin Gelen misafirlerine dersin ki sihirli güçlerim var bak şimdi parmak siklatcam süpürge evi süpürecek 😂😂😂 gerisi bende .hshshshhshsj 😂😂😂😂
incilikaftan yazsana ballı böreğim 😂 çok merak ettim post başlığı neydi kidste
Paramore bakmam lazım perideyi arama kısmına yazınca yorumları okuyordum bir kişiyi de ayrı yakaladım gerçi. 😂😂 Senin için yazılanı başlığına bakıcam
Paramore peride diyemi yoksa astral diyemiydi yanlış hatirlamıyorsam
incilikaftan Bekliyorum 😂😂😂
incilikaftan bulda bana yaz 😂 bebesimi uyutuyorum 😂
Paramore gosteri yaparik zengın oluruz 😆😆