Findukburun 30 günde falan olmuştu hatta bitti 1 2 hafta sonra tekrar oldum
Emziren anneler ne zaman regli olmaya başladınız?
Lagosiyawo ilaci doktor tavsiyesi olmadan alwak bi sorun plur mu ki bitkisel mi ilac mi
5,5 aydan sonra oldum
Findukburun 7 ay sonra oldum ben
Findukburun birsey sorucam adet olunca sut kesilme durumu filan mi var oyleyse iki yil emziren anneler hic adet gormuyomu
Findukburun sütle reglin ne alakası var niye kesilsin ki azalma oluyor bide doyuruculuğu olmuyor çünkü sütte ki sodyum miktarı artıyor süt şekerli değil tuzlu oluyor ben sezaryen doğum yaptım lohusalıpımdan 15 gün sonra başladı adetim bebeğim 9 aylık şu an emerken yazıyorum bu yorumu
Findukburun Doğumdan 45 gün sonra ilk defa adet gördüm. Sütte kesilme azalma olmuyor ama anne sütündeki sodyum ve klorürde artış olup süt şekeri azalıyor. Yani regl dönemlerinde anne sütü tadında değişiklik olabiliyor. Bu durumda meme reddi yaşama durumu gerçekleşebilir. Eğer emmeme gibi yada emmesinde azalma farkederseniz meme reddini araştırıp yapılabilecek olan her şeyi sabırla deneyin.
Findukburun yoktur öyle bişey ya batıl inançtır
Findukburun tam 6 aylıktı oğlum regl olduğumda sütün kesilmesi için bir sebep yok. Adet de 1 sene icinde olmak normal diye biliyorum. Hiç yanlış düşüncelere girmeyin süt falan kesilmez. Yefiginize ictiginize dikkat edin sadece kaliteli süt olması açısından
Findukburun Kesilmez kız ne güzel rahatlamissindir, ben kızım 9 aylıkken ill regl olmuştum
Ozge49595 ilaç değil canım vitamin bu ama yinede sor dr una bana kadın doğum uzmanım yazmıştı
Lagosiyawo tesekur ederim🥰