• Sağlık
  • Emziren anneler ne zaman regli olmaya başladınız?

5,5 aydan sonra oldum

Findukburun birsey sorucam adet olunca sut kesilme durumu filan mi var oyleyse iki yil emziren anneler hic adet gormuyomu

Findukburun sütle reglin ne alakası var niye kesilsin ki azalma oluyor bide doyuruculuğu olmuyor çünkü sütte ki sodyum miktarı artıyor süt şekerli değil tuzlu oluyor ben sezaryen doğum yaptım lohusalıpımdan 15 gün sonra başladı adetim bebeğim 9 aylık şu an emerken yazıyorum bu yorumu

Findukburun Doğumdan 45 gün sonra ilk defa adet gördüm. Sütte kesilme azalma olmuyor ama anne sütündeki sodyum ve klorürde artış olup süt şekeri azalıyor. Yani regl dönemlerinde anne sütü tadında değişiklik olabiliyor. Bu durumda meme reddi yaşama durumu gerçekleşebilir. Eğer emmeme gibi yada emmesinde azalma farkederseniz meme reddini araştırıp yapılabilecek olan her şeyi sabırla deneyin.

Findukburun tam 6 aylıktı oğlum regl olduğumda sütün kesilmesi için bir sebep yok. Adet de 1 sene icinde olmak normal diye biliyorum. Hiç yanlış düşüncelere girmeyin süt falan kesilmez. Yefiginize ictiginize dikkat edin sadece kaliteli süt olması açısından

Ozge49595 ilaç değil canım vitamin bu ama yinede sor dr una bana kadın doğum uzmanım yazmıştı