Elimust bebeyi salonda uyutup yatakodasına almadysam yatakodasında ama bebe yatakodasındaysa banyo salon mutfak çalışma odasında tek kişilik baza var bazen orda bebeye göre yön vermiyorm benm canm nerde istiyosa bebe öbür odada uyuyo 😀😀😀😀

Krgn bizim oturma odası çok geniş değil karşılıklı iki kanepenin ortasında yere uzanınca zaten belimde yastık oluyor bacaklarımı yana açıyorum kanepelerin üzerine koyuyorum 😂😂

Elimust Yatak odası,oturma odası banyo🙃

Ozge49595 bu adam gargamel gibi, mavi sakal gibi bişey herhalde🤦 tövbe yarabbi böylelerini top gibi sektireceksin duvarda😤çarpa çarpa salak edicen😒

Elimust biz de yatak odası mecburen, ara sıra teras deniyoruz. Ama benim public e çok hevesim var 🤩🤩🙈🙈

Elimust yatak odası başka odam yok birlik oturduğumuz için

Elimust oturma odası genelde yada mutfakta başlayıp koridorda değişik pozisyonlarla devem ediyor ama yeni evliyken balkonda olmuştu aşırı güzel ve heycanlı olmuştu 😂😍

Elimust biz genelde yatak odasinda yapariz. Her yerde ayna olunca, eşim yaparken izlemeyi cok sever 😋😁 binde bir banyo da yapariz, ama banyo havalandirmasindan cok ses gidiyor diye ben rahat olamiyorum 😂 sahi biz en son ne zaman salonda yaptik hatirlamiyorum bile 😂😂

Afra2020 zaten salak iyice salak olacak aman alıştım adam ilişkiyi 2sokmk saniyor

Yatak odasında genelde oluyor bebek uyuyunca baya derin dalıyor iyanmiyor seslerimize hayret 😁 ama salon banyo ve antre de yaptığımız da oluyor halinin üstü koltuk ne ararsan var 💋

Elimust Bizde oturma odasınayız😊Herkes oturma odasında yapıyormuş gittiğim evlerde oturma odalarına daha dikkatli bakacam🤣🤣🤣

Iliskileri nasil ayakta tutuyorsunuz nasil bosalabiliyorsunuz onerin kizlar bizde yapalim bizim cok siradan bi iliskimiz var oldu bittiye geliyor

Gul34 genelde salon ve oturma odası oluyo galiba yaa

Sedaa banyoda bende cok rahat edemiyorum dedigin gibi havalandırmadan ses gider diye hem de pek zevk almıyorum ya ama banyoda başlayıp salonda bitene bayılıyorum ıslak ıslak 😂😂🔥yaniyo ortalık valla