[silindi]
Miskin yaaaa öyleyim 😂adamın daha haberı yok biliyon mu ışığı actırmadan yaptırıyom görunce soka uğramasın 😂😔
Miskin yaaaa öyleyim 😂adamın daha haberı yok biliyon mu ışığı actırmadan yaptırıyom görunce soka uğramasın 😂😔
[silindi] dudaksız diye lakabin oluyomuş 😆😀 canim doktora bi git. Benim 2 dogumda sezeryandı
[silindi] yawww cicdiviyoyum😆
[silindi] doktorunuza vajende değişiklik var epizyo dikişte bir problem mi var acaba diye sorabilirsiniz bu sizin için önemli eğer bir hata varsada düzeltir geçmiş olsun 🙏🏻
Bezelyelipilaavv hahahaaa😂😂😂deme öyle zaten nickim yüzünden kendımı nurı alco gibi hissediyorum 😂bide dudaksız denmesn😂 gidicm bacımda doktora nası diycgmi bilmiyorum 🤷♀️
[silindi] evet genellikle yani bende pyle sol taraf ama dudaklarla ilgili bir ksim degil ki dogum yeri bence cok dikmisler ama yinede sen bilirsin bir git icin rahat etsin 😂
deleted77 gidcm p.tesi normal dogum herkes yaptı ama bi dudagı kaybolan ben olmusım🤦🏻♀️💆🏻♀️
[silindi] evet aşko çaldığın o dudağı yerine koy lütfen de 😂
[silindi] muhtemelen yukarı çekerek dikmişlerdir gerilmiştir umarım düzelir 🙏🏻
Miskin hahahaja😁😁😁caktırmamaya calısyorum bakalım😂
[silindi] ya simdi şaka bi yana gitmeniz gerek dogumu yapan doktorun numarası var ise mesaj atsaniz yani kusura bakmayin ama boyle boyle diye. Ayıp degilki ayıp olsa milyarlarca kadın doğum yaomazdı 😀
deleted77 duzelırmı acaba kendılıgnden yoksa böylemi kalcamm😑😔😔
Bezelyelipilaavv devlette dogum yaptım anam ben yapmaz olaydım 🙈
KirmiziOjeli benm emanet sizde kalmısta desem daha cabuk anlarlar 😂😂😂😂
[silindi] o zamn sıkıntı özele gidin direk devlet ilgisiz.
Bezelyelipilaavv öyle yaptım özele gidim daha acık derim😂takviyemi yapıyorlar artık naparsa😂
[silindi] kendisi düzeleceğini sanmıyorum, devlet hastanesi ise kabul eder mi yaptığını bilemiyorum dikiş yapan uzmanı bulmalısın, bu gibi durunmlarda şikayet etme hakkınızda mevcut