Evdeyken makyaj yapıyor musunuz? Şahsen ben evdeysem yapmıyorum ama gezmeye gideceksemde makyajsız asla 🙅🏻♀️☺️ Bazı arkadaşlarım var evde otururkende makyajını yapar o şekilde dururlar tüm gün nasıl rahat edebiliyorlar anlamış değilim🌺
Makyajsız gezmeyenler 💄
Cilekliturtaa bende makyaj fazla yapmam. Ama evde bazen canım sıkılır ,hafif makyaj yaparım 😂 bi yere giderkende sadece bb krem ,ruj ve rimel surerim o kadar 😂
Cilekliturtaa Ben dışarı çıkarken yaparım ama her geçen dakika kimyasalın cildime işlediği fikri aklıma gelir hiç rahat edemem. Yüzüm kirli gibi hissederim eve geldiğim gibi çıkarrım.
Cilekliturtaa göz kalemsiz allıksız asla :)
Cilekliturtaa rimel+kaş farı 💋olmadan asla
Cilekliturtaa bekarken makyajsız gezmezdim şimdi çocuklardan ruj bide göz kalemi
Cilekliturtaa makyaj derken evde dr eşim gelmeden bi bb krem ve matruj sürerim seviyorum bazen daha fazla yaparım malum çok dışarı çıkamıyorum havalar çok sıcak gidiyordu evde kendini iyi hissetmek iyi geliyor bana bu arada oijama ile de asla takılmam evde bugün pazar ama hala gecelik ve sabahlık ileyim bunu sayma 😁
Bende asla makyaj yapmam 40yılın başı bazen eşime süslenmek için oda istemez yapma ben seni doğal halinle beğeniyorum der. Oldum olası makyajdan nefret eder bende ilk çocuktan sonra bıraktım yüzüme çok yapmıştığı için zarar görmesin derken unuttum makyaj işini
Cilekliturtaa ben evde asla makyaj yapmam zaten dışarı çıkarken yaparken bile cildim için vicdan azabı cekiyorum😂cilt bakımına cok onem veriyorum saglıklı ışıl ışıl cilt olduktan ne gerek var evde makyaja .dudağıma hafif renkli lip balm sürerim yanaklar için dogal bir ürün var allık içerigi cok dogal sürersem birde onu sürerim. kirpikleri kıvırırım o kadar .cildimi beğenmesem belki yapardım makyaj cünkü öyle gormek modumu düşürür.ama dısarı cıkarken nereye olursa olsun kessiiinn makyaj yaparım
Cilekliturtaa sadece düğüne gidersem makyaj yaparım 😂😂 makyaj yapmayı bilirim arkadaşlarıma falan yapiyorum ama kendim sadelik den yanayım
Cilekliturtaa Ay yok ya evde de makyaj yapamam. Hani ozel gundur ya da ne bileyim yeni bir maskara ruj almisimdir denerim; ama evde asla makyaj yapmam. Pandemiden once sadece haftasonlari makyaj yapmazdim. Simdi neredeyse hic yapmiyorum. Gozume bir kalem, farla dagitiyorum bir de maskara bu kadar. Fazlasi zaten maskenin altinda gerek yok..pandeminin nadir pozitif etkilerinden bence. Makyaj yapmaya gerek yok😃
[silindi]
gözler büyük olunca pek sürülmüyo bişey amaa sadece maskarasız asla 🙅♀️
Sedaa Aynen canım benimde modum çok düşükse bazen yaparım kendime geliyim derim ama evde doğal olmak en güzeli bencede boşuna cildi yormaya gerek yok diye düşünüyorum ☘️
Ben sabahtan akşama kadar deli gibi gezerim eşim gelmeye yakın toplarım tipimi 😂
Nietzsche Yaa kesinlikle cilt akşama kadar emiyor o kimyasalı ama makyajında ruh halimize iyi geldiği bir gerçek 🌺😊
bitterdelisi24 Temiz ve bakımlı bir cildin olsa gerek fondöten veya cc krem sürmeden cildim allığı kaldıramaz mesela ☺️
incilikaftan uzun süre rimel kullanımı kirpik dökülmesine sebep olmuyor mu ? Benim de kaşlarım seyrektir makyaj yaptığımda kaş farı muhakkak kullanırım hangi marka kullanıyorsunuz
2minikmucize ev hali ve ruj bende bağdaşmayan kavramlar 😊
Gul34 Ruh halimize makyajın iyi geldiği kesin zaten o konuda seninle hem fikirim canım😄 Mızmız bir çocuk bacaklarımda dolanırken evde makyajla afakanlar basar beni yok yok hiç benlik değil😁
Cilekliturtaa kaş farı oriflame aldım 2 senedir bitmedi çok memnunum. Rimel benim çok şükür kirpiklerimi dökmüyor gece yatmadan önce kaş ve kirpigime zeytinyağı sürüyorum kulak pamuğu ile. 😙