bizde böyle seyler konusuruz ama or.sbunum falan demedim hic acaba yanlis anlarmi diye dusundum sizce soylesem mi
Söz ve zevk 😍
bittercikolata eşimde benden bunları konuşmak ister ama ben diyemoyrujm cekiniyorum. Yengem der hep disarida hanımefendi yatakta oruspu olacan. Erkekler yatakta oyle ister derdi ama yatak kısmındada hanımefendi kesiliurum 😂😂😂diyemoyurm ama deneyecem ins.
sosyals siz degil kocanız size diyecek
Bal_kizin_annesi Hahaha o cümleyi hep duydum ben de inan 😂 yavaş yavaş başla söylemeye birden acılınca adam diyecek ne oluyo 🙈🙈
- Düzenlendi
Benim küçük oruspum der bazen de benim güzel karım der ben de erkeğimmmm derim coştururum onu 😄😍 Götn çok büyük diyor sıkıyor falan. He bi de sevişiyoruz sonrasın da gel de bi skiyim seni diyor. Çok tatlı söylüyor ya yiyesim geldi onu şuan ahh canım kocamm 😂
[silindi] niye kalkmasın ki 😂😂
Bal_kizin_annesi yavaş başla erkeğim işte böyle devam et de inle bi dahaki sefere açıl
[silindi]
Pembeoje34 gecmezmi 😁😁😁hızımızı alamadık 3 kere yaptık 😂😂
[silindi] işte buuuuuu🤩🤩🔥🔥
[silindi]
bittercikolata ihtiyacımizi giderdik kanka😂😂😂 bu gecede devam 😂hızımı alamadm netten gecelık falan siparıs verdım 😁😁😁
Pembeoje34 Ben burdan gaza gelip ilişki esnasında biseyler söyledim benim odun kafasini kaldırıp diyoki ne biçim konuşuyorsun sen ayıp :D
aksoy72 ben de denesem ayni tepkiyi alırım 😂😂
Bal_kizin_annesi 😂😂😂😂😂
aksoy72 ahahaha şu an yaptığımız şey ayıp değil mi diyeydin insan insana bunu yapar mı diyeydin 😂😂😂
bittercikolata ohaaaaa biz çok geriden geliyrzzzz😁😁😁😁✌️
_Miniktirtilinannesi_ Yok kız biz ilerden gidiyoruz 11 seneyi geçmiş seviştiğimiz yani düşününce 😁😁
bittercikolata dün ilk kez dogy pozisyonu denedik uçtu bizimki 🤣🤣 bende hicbirsey olmadı yorumlara baktimda herkesin en sevdiği pozisyon o 🙈 bu ara da seni aktif gördüğüm için yazayım dedim 🤭
_Miniktirtilinannesi_ Valla biz de
senelerdir doggy yapıyoruz ama benim de pek sevdiğim söylenemez yani neden bilmiyorum ama benim aktif olmam lazım 😁😁
Pembeoje34 eşim böyle der gotunu s..iktigim harika götun var tam s..ikmelik
Bende şöyle derim erkeğim hadi hızlı sert sert s..ik beni amcigimi yala 😋 simdi gidip saldircam herifime 💋