[silindi]
Pembeoje34 gecmezmi 😁😁😁hızımızı alamadık 3 kere yaptık 😂😂
Pembeoje34 gecmezmi 😁😁😁hızımızı alamadık 3 kere yaptık 😂😂
[silindi] işte buuuuuu🤩🤩🔥🔥
bittercikolata ihtiyacımizi giderdik kanka😂😂😂 bu gecede devam 😂hızımı alamadm netten gecelık falan siparıs verdım 😁😁😁
Pembeoje34 Ben burdan gaza gelip ilişki esnasında biseyler söyledim benim odun kafasini kaldırıp diyoki ne biçim konuşuyorsun sen ayıp :D
aksoy72 ben de denesem ayni tepkiyi alırım 😂😂
Bal_kizin_annesi 😂😂😂😂😂
aksoy72 ahahaha şu an yaptığımız şey ayıp değil mi diyeydin insan insana bunu yapar mı diyeydin 😂😂😂
bittercikolata ohaaaaa biz çok geriden geliyrzzzz😁😁😁😁✌️
_Miniktirtilinannesi_ Yok kız biz ilerden gidiyoruz 11 seneyi geçmiş seviştiğimiz yani düşününce 😁😁
bittercikolata dün ilk kez dogy pozisyonu denedik uçtu bizimki 🤣🤣 bende hicbirsey olmadı yorumlara baktimda herkesin en sevdiği pozisyon o 🙈 bu ara da seni aktif gördüğüm için yazayım dedim 🤭
_Miniktirtilinannesi_ Valla biz de
senelerdir doggy yapıyoruz ama benim de pek sevdiğim söylenemez yani neden bilmiyorum ama benim aktif olmam lazım 😁😁
Pembeoje34 eşim böyle der gotunu s..iktigim harika götun var tam s..ikmelik
Bende şöyle derim erkeğim hadi hızlı sert sert s..ik beni amcigimi yala 😋 simdi gidip saldircam herifime 💋
bittercikolata eşim adına sevdim çünkü sıkılmıştı artık onun onayını aldı🤣 bn o doruklara çıkamadım üstte olmam gerekiyor 🤭 bu arada bnce gayet aktif görünüyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bittercikolata bitterım benim bee kankim harikasinnn 🔥😆😆🤟🏻
Oral sex yapanınız var mı acaba?? Benden yapmamı çok istiyor fakat ben yapamıyorum midem bulanıyor ya
SansursuzKadin Sansürsüzümm sen de öylesinnnn🤩🤩❤❤🔥🔥
Elif_nur01 SansursuzKadin bu sorum sana
Elif_nur01 canım ilişki başında mı istiyor Eşin ya da öyle mi denedin bilmiyorum ama bence biraz seviştikten sonra daha doğrusu en çok yükseldiğiniz anda yap oral bence çok güzel oluyo hatta birbirinize yapın 69 pozisyonunda o şekilde alışırsın bence sonra istediğiniz zaman yaparsın
bittercikolata evet ilişkinin başında istiyor sürekli