SansursuzKadin 2minikmucize 🙈🙈 yazmistimki postu acan hanimefendi zaten vicdan azabi cekiyor kendiside tovbe edip ayni gunahi islemenin dogru olmadiginni biliyodur zaten,suan vicdan azabi cekerken ustune gıtmk hoş değil o yüzden boyle birsey yazdm
2minikmucize Lale-Lale özür dilerim bi an bayan bence kelimesine sinir oldum altında yatan sebebe bakın eş mi alışkanlık mı oruç tutum mesela Peygamberimiz böyle durumlarda oruç tutulmadı önermiştir
Lale-Lale Hayat_ ama ettim bozdum ettim bozdu şimdi napcam ben 🥺 etsem daha bozmam ama kabul olur mu 🥺
Lale-Lale 2minikmucize alışkanlık eşim kurban olurum yanımda herşeyden habersiz uyuyo ondan da çok vicdan yapıyorum 🥺 tövbe edip bidaha yapmıycam asla ama kabul olur mu ki Allahın huzuruna çıkmaya yüzüm yok 🥺
2minikmucize Lale-Lale eşiniz ile ilişki yaşayın o zaman yapmazsınız heralde hani olmadığınız için yapıyorsunuzdur ben yapmadığım için ne akıl versem boş namaz kulun oruç tutun dine yöneldiğiniz zaman zamanla kaybolur
Barbie- Bircocukannesi_ ne uzattın bu kadar anlamadım. Yukardan da yazmışsın yok sinir oldum bilmem ne. Ben kendi fikrimi söyledim. Hatta kızdım dini kullanıp alet edenlereydi benim lafım. Din kisvesi dedim. Dinimiz de demedim!
Bircocukannesi_ Barbie- zoruna gider tabi ben senin dilinden konussaydim benden iyisi yoktur ama ne zaman ki gercegi burda soyleyen insanlar olunca hemen kiliclar cekiliyor yok gelme ozman buraya yok bilmem ne senin fikrinse benimde fikrim
Met SansursuzKadin evliysen ihtiyacin karsikanmiyorsa zinaya dusmekten Daha mj iyidir sanki ama Gunah diyen cok ama dusunce cinselligi rabbim verdi hatta araplarda bunun olayi daha cok donuyor gunah denmesin diye