Cikolatali-waffle sadece geri çekilme yöntemi değil o yöntemin doğru uygulanması için edilen tehdit daha etkili🤣 bak şöyle olur bak böyle olur bak şimdi değil diye diye👌
Hanımlarrr acillll
Cikolatali-waffle az önce aynı postu açtım 😥
Afra2020 kı benimkinin umrunda mı olur nolcak bakarız diyor ama bakan benim hep😁
Canssu kız Allah korusun siz de boşalma oldu mu bizde oldu maalesef
Cikolatali-waffle heee sizin ekonomik durum iyi öyleyse. Ben çocuk sorumluluk ister ben hazır değilim eğer yaparsan aldırırım bile bile günahına girme beni de günaha sokma dedim kürtaj olacağımı da bildiğinden yapmadı.
Cikolatali-waffle yani dışarı boşalma oldu sonra yıkayıp devam ettik acaba içinde kaldımı diyorum şimdi o an düşünmedim ahh
Afra2020 çok iyi değil canım ama kötü de değil elhamdulillah yok canım aldırmam ben durumum kötüde olsa o günaha giremem minicikte olsa bi can sonuçta evladım yani 🥰
Canssu iyi yıkasa bi sonradan gelme ihtimali var canım 🤷🏻♀️ Artık yapcak bişi yok olan olmuş hayırlısı diyip önümüze bakcaz😁
Cikolatali-waffle evlat tabiki orası ayrı.. olduktan sonra sokağa atacak değiliz de kötü bi yaşamı olmayacaksa ona bunu reva görmek de bencillik sanki… sonuçta dünyaya gelmeyi o istemeyecek,. Bakış açısı kişiden kişiye değişir saygı duyarım☺️
Cikolatali-waffle sezeryan oldum ya allah korusun aldırmak zorunda kalırım 😒
Afra2020 elbette herkesin kendi görüşü ben her türlü karşıyım kürtaja Allah verdi Allah alır🥰 kız daha ortada birşey yokken hamile moduna girdim 😁
Canssu aaa neden yasak mı oluyor hamilelik inanın bilgim yok
Cikolatali-waffle 🤣 gönlünüze göre hayırlısı olsun
Cikolatali-waffle yani yasak demeyelimde hayati tehlikesi oluyor 2 yıl ara verin diyo doktorlar😓
Cikolatali-waffle hamile kalma şansınız cok yüksek benim yengemde kırkında hamile kaldı
Cikolatali-waffle
İki tane var
Birinde bir hafta bebeğini emzirmemen gerekiyor digerinde 8 saat norlevo ben norlevodan aldım önce sütümu sagdim dolaba koydum sonra son kez emzirdim ilacı içtim 8 saatin sonunda emzirmeye devam ettim bir şey olmadı çok şükür .
Yalnız ilişkiden sonra 72 saat içerisinde içmen gerekiyor vakit kaybetmeden git al
Canssu anladım canım inşallah öyle birşey e gerek kalmaz hiç🥰
Survivor12 valla korktum ya böyle konuşmayın 2 hafta sonra felan belli olır değil mi gebelik olduysa?
Benciceksenbocek bugün ecZaneye soracağım canım çok saol
Cikolatali-waffle kanda belli olur ama inşallah olmamıştır