Cikolatali-waffle sadece geri çekilme yöntemi değil o yöntemin doğru uygulanması için edilen tehdit daha etkili🤣 bak şöyle olur bak böyle olur bak şimdi değil diye diye👌

Cikolatali-waffle heee sizin ekonomik durum iyi öyleyse. Ben çocuk sorumluluk ister ben hazır değilim eğer yaparsan aldırırım bile bile günahına girme beni de günaha sokma dedim kürtaj olacağımı da bildiğinden yapmadı.

Afra2020 çok iyi değil canım ama kötü de değil elhamdulillah yok canım aldırmam ben durumum kötüde olsa o günaha giremem minicikte olsa bi can sonuçta evladım yani 🥰

Canssu iyi yıkasa bi sonradan gelme ihtimali var canım 🤷🏻‍♀️ Artık yapcak bişi yok olan olmuş hayırlısı diyip önümüze bakcaz😁

Cikolatali-waffle evlat tabiki orası ayrı.. olduktan sonra sokağa atacak değiliz de kötü bi yaşamı olmayacaksa ona bunu reva görmek de bencillik sanki… sonuçta dünyaya gelmeyi o istemeyecek,. Bakış açısı kişiden kişiye değişir saygı duyarım☺️

Afra2020 elbette herkesin kendi görüşü ben her türlü karşıyım kürtaja Allah verdi Allah alır🥰 kız daha ortada birşey yokken hamile moduna girdim 😁

Cikolatali-waffle
              İki tane var
              Birinde bir hafta bebeğini emzirmemen gerekiyor digerinde 8 saat norlevo ben norlevodan aldım önce sütümu sagdim dolaba koydum sonra son kez emzirdim ilacı içtim 8 saatin sonunda emzirmeye devam ettim bir şey olmadı çok şükür .
              Yalnız ilişkiden sonra 72 saat içerisinde içmen gerekiyor vakit kaybetmeden git al