Cikolatali-waffle yani dışarı boşalma oldu sonra yıkayıp devam ettik acaba içinde kaldımı diyorum şimdi o an düşünmedim ahh
Hanımlarrr acillll
Afra2020 çok iyi değil canım ama kötü de değil elhamdulillah yok canım aldırmam ben durumum kötüde olsa o günaha giremem minicikte olsa bi can sonuçta evladım yani 🥰
Canssu iyi yıkasa bi sonradan gelme ihtimali var canım 🤷🏻♀️ Artık yapcak bişi yok olan olmuş hayırlısı diyip önümüze bakcaz😁
Cikolatali-waffle evlat tabiki orası ayrı.. olduktan sonra sokağa atacak değiliz de kötü bi yaşamı olmayacaksa ona bunu reva görmek de bencillik sanki… sonuçta dünyaya gelmeyi o istemeyecek,. Bakış açısı kişiden kişiye değişir saygı duyarım☺️
Cikolatali-waffle sezeryan oldum ya allah korusun aldırmak zorunda kalırım 😒
Afra2020 elbette herkesin kendi görüşü ben her türlü karşıyım kürtaja Allah verdi Allah alır🥰 kız daha ortada birşey yokken hamile moduna girdim 😁
Canssu aaa neden yasak mı oluyor hamilelik inanın bilgim yok
Cikolatali-waffle 🤣 gönlünüze göre hayırlısı olsun
Cikolatali-waffle yani yasak demeyelimde hayati tehlikesi oluyor 2 yıl ara verin diyo doktorlar😓
Cikolatali-waffle hamile kalma şansınız cok yüksek benim yengemde kırkında hamile kaldı
Cikolatali-waffle
İki tane var
Birinde bir hafta bebeğini emzirmemen gerekiyor digerinde 8 saat norlevo ben norlevodan aldım önce sütümu sagdim dolaba koydum sonra son kez emzirdim ilacı içtim 8 saatin sonunda emzirmeye devam ettim bir şey olmadı çok şükür .
Yalnız ilişkiden sonra 72 saat içerisinde içmen gerekiyor vakit kaybetmeden git al
Canssu anladım canım inşallah öyle birşey e gerek kalmaz hiç🥰
Survivor12 valla korktum ya böyle konuşmayın 2 hafta sonra felan belli olır değil mi gebelik olduysa?
Benciceksenbocek bugün ecZaneye soracağım canım çok saol
Cikolatali-waffle kanda belli olur ama inşallah olmamıştır
Survivor12 2 gün de belli olmaz ki kanda iki kzıımda da en az 15 gün sonra belli olmuştu
Cikolatali-waffle 2 hafta sonra belli olur mu diye sormuştunuz