Afra2020 çok iyi değil canım ama kötü de değil elhamdulillah yok canım aldırmam ben durumum kötüde olsa o günaha giremem minicikte olsa bi can sonuçta evladım yani 🥰

Canssu iyi yıkasa bi sonradan gelme ihtimali var canım 🤷🏻‍♀️ Artık yapcak bişi yok olan olmuş hayırlısı diyip önümüze bakcaz😁

Cikolatali-waffle evlat tabiki orası ayrı.. olduktan sonra sokağa atacak değiliz de kötü bi yaşamı olmayacaksa ona bunu reva görmek de bencillik sanki… sonuçta dünyaya gelmeyi o istemeyecek,. Bakış açısı kişiden kişiye değişir saygı duyarım☺️

Afra2020 elbette herkesin kendi görüşü ben her türlü karşıyım kürtaja Allah verdi Allah alır🥰 kız daha ortada birşey yokken hamile moduna girdim 😁

Cikolatali-waffle
          İki tane var
          Birinde bir hafta bebeğini emzirmemen gerekiyor digerinde 8 saat norlevo ben norlevodan aldım önce sütümu sagdim dolaba koydum sonra son kez emzirdim ilacı içtim 8 saatin sonunda emzirmeye devam ettim bir şey olmadı çok şükür .
          Yalnız ilişkiden sonra 72 saat içerisinde içmen gerekiyor vakit kaybetmeden git al