Cocuktan mıdır nedir hep olsun bian once bitsin modunda oluyoruz esimin erken bosalma sorunuda var gecelik mumlar artik alistik boyle seylere farkli bi heyecan olsun beni hep düşünsün istiyorum fikirlerinizi bekliyorum kizlar

selocan evde acik giyin surekli isve cilve yap kudurt adamı. Sonra hep kendi istesin

Lazkizi55 kendimce yapiyorum cilve ama tam olarak cilve mi bilmiyorum biraz yardimci olsan bana🙈

selocan mesela tv izlerksn kucagina otur kafasini göğsüne yaklastir" bak bunlar seni ozledi" de biraz sexi konus . Yabi simdi benim kocam duskun az pist yapsam kucagina alir goturu yataga kiz yap iste biseler . 😂😂😂

Lazkizi55 cocuk gec uyudugu icin dikkatimi veremiyorum diyo zaten babasina yaklassam hemen geliyo aramiza evladim sagolsun seninkine benzer yapiyorum demekki dogru yoldaymisim 🤭ama sonu gelmiyo ikimizde yorgun olunca direk uyku modu😄

selocan bende hiç cilve yapamam anlamamda ay azvık banada tüyo verin monoton olsun istemiyorum heyecan verici olsun istiyorum

Ece123k mesela esim isten gelmeden once dusumu alir makyajimi yapar gelincede operim koklarim hosgeldin diye genellikle telefonla oynar esim hemen yanina sokulurum seni ozledim diyip bi operim sarilirim seksi seksi konusurum tabi cocuk izin vermeyince bu kadari oluyo😄😄

selocan kız anam 4 senedir evliyim benim eşimde öyle telefonla oynar ama ben hala beceremedim ille o teklif etcek ben ona sırnaşırım falan ama öyle tahrik edici konuşamıyorum niye bilmiyorum

selocan geçen gece yaptığımdan bahsedeyim sana da fikir olsun bebişi uyuttum sexi geceliklerimi giydim makyaj yaptım saçlarımı açtım eşimin sevdiği kokuyu sıktım eşim içeride tv izliyordu aynanın önüne mumlar yakıp koymuştum eşimi görüntülü arayıp aynadan kendimi çekip seni bekliyorum kocacım dedim koşturarak geldi yanıma 😂🔥

Ece123k bende bu sene aştim kendimi bi kere iki kere soylersen alisirsin sende senin istekli oldugunu görsün o gelir zaten 😊