• +18
  • 🔥🔥 Günün Cinsellik Soruları Part 9 🔥🔥

SansursuzKadin 1hic oyle bisey yaşamadım
2sexting ne ki bilmiyorum yada
1senelik evliyim hep aynı pozisyonlar esim değişik bisey yapmiyor

SansursuzKadin
1- bilmiyorum 😂
2- hiç yapmadık 19 senedir her gün beraberiz 😂
3- çok nadir o da ilişki sıklığından kaynaklanıyor . 2 senelik evlilik ve sadece 2 gün boş biraktik 😂 doğum dönemi hariç 2 ay yapamadım 😂

SansursuzKadin 1. Rüyalanmadım hiç

1. İşi gereği yurt dışına çıktığında yapıyoruz 😍😍😍
  2. Monoton olmasın diye heyecanı hiç kaybetmemeye çalışıyoruz. O yuzden farklı şeyler deneme taraftarıyız. Sıradanlaşsa bence tadı tuzu kalmaz

1_bekarlıgımı bilemiyorum evliyken evet. 2_garibim yut dışında gelene kadar bu şekilde devam. 3_senede bir ay yanımda monotonlasma gibi bir durum olmadı 22 senelik evliyiz

SansursuzKadin
1 hatırlamıyorum
2 2 kere tek yapmıştık 🔥😋😁
3 bazen bebekten dolayı oda
Gece meşgulsün o yüzden görmedim postu 😋🔥🔥😁

SansursuzKadin

1. Hiç olmadı galiba hatırlamıyorum
  2. Yapmayız hiç eşim öyle bir ortamda değil
  3. Hayır hiç monoton değil 🙏😬 öyle hissettiğimiz anda bür şeyleri değiştiririz

SansursuzKadin

SansursuzKadin 1 İlk kez ne zaman rüyalandın?

8 yıl önce falan sanırım yaş 20 😄

SansursuzKadin 2 Partnerinle düzenli olarak sexting yapar misin?

Hayır 5 saat falan ayrıyız sadece onda da ikimiz de fazlasıyla meşgulüz 😄

SansursuzKadin 3 Sence partnerinle yaptığın seks monoton mu? Birşeyler hep aynı gidiyor gibi hissediyor musun?

Bazen monotonluga doğru gidiyor o ara biraz değişikliğe gidiyoruz 😄 mesela en son pozisyon değiştirdik. Ondan önce monotonluk yoluna girince ilişki esnasında konuşmaya başladık. Ondan önce de ilişkiyi yatak dışında yerlerde başlatıp yatağa geçerek değişiklik yaşamıştık 😄😄 tabi bunları konuşarak yapmıyoruz kendiliğinden gelişiyor.

SansursuzKadin yooo öyle şeylerimiz yoktur yani pek çok insanın bulunduğu bir alanda çalışıyor ve bir kaza sonucu birileri görsün istemem 😂 o yüzden seni özledim çabuk eve gel dışında mesajlaşmayı sevmiyorum 😂

SansursuzKadin
1) 15 yaşımda falan,
2) evli olmamıza rağmen hala gündüzleri o işteyken çıldırtırım telefonda 🥳
3) yok, bazen yorgunluktan 3 4 gün olmadığı oluyor ama olduğu zamanlarda monoton hissetmiyorum çok şükür, yeniliklere hep açığız ikimizde 😇🥰

SansursuzKadin

1. Rüyalanma şeklinde olmadı
  2. Cinsel içerikli yazışmayız başlarda bir iki benim teşebbüsün oldu. Beklediğim reaksiyonu almayınca bıraktım. Benim kocam biraz farklı üretim sanki🤷🏻‍♀️
  3. Doğumdan sonra hissettim. Konuşarak aştık 😁