Melisaaa32_ içinize boşalmadın ben doğum kontrol hapı kullanıyorum eşim rahatsız olduğum için geri çekiyo kusmam geliyor içe boşaldığı zaman bide böyle sizin gibi oluyorum tereddüt ediyor gusül konusunda

Melisaaa32_ Her halükar da hamilelik olur biraz bekleyip tamamen bittiginden emin olmak şart

Bosunadelirmedik evet canım eski yöntemlerden biri kadınlar hamile kalmamak için böyle yapıyolarmış sonrada bi kaç yöntem var onları uygulayıp hamile kalmıyolarmış eskiden doğum kontrol hapları yöntemlerimi vardı

Schwarz takıyorum takmasına ama oda ıslanıyor yani sırılsıklam oluyor nasıl bişey anlamadım gece boyunca alıyor dün ilişki oldu hala akıyor bu nedir yani anlamadım

Laledmrrr hayır normal zamanda akıntı yok ve özellikle her ay fitil atarım enfeksiyon kosmusudna çok hassasım sadece ilişki sonrası devam eden 2 gün süren bi sıvı geliyor akıntı da değil

2zlerim malesef işe yaramıyor😀🥰ben bi defada kaldım.Kaza değildi koronadan dolayı geri korunduk ama o bi defada kaldım😀Ellerinizden öper 6.5 aylık iyikide olmuş

2zlerim yok kız 🤣oraya mı günah be nimet sonuçta öyle mi oluyor ya bizimki kaza değildi sonra diye ertelemek içindi rabbim verdi şükür ya vermeseydi

Melisaaa32_ anladım canım biz içe boşalmıyoruz korunuyoruz prezerfatile geri çekilmeyle o yüzden bende olmuyo öyle bişey canım

2zlerim eskilerin çoğunun 5 6 7 çocuğu olduğuna göre pek de ise yaramayan saçma sapan bir yöntem. Ilk fışkırmadan sonra 2 3 dakika içinde gitmesi gereken yere çoktan gittiği için spermler, o dakikadan sonra istediğin kadar hopla zıpla hicbir şeye yaramaz