Rouge evlilikle ilgili yorumumu sana yazdığımı varsay apaçık ava düşmek hoşuma gitmedi 😂

Peride_kusu bende senin gibiydim cevremde hep mutsuz aileler vardi ya bende böyle olursam diye cok korkuyordum bu korkuma annemle babam sayesinde yendim ve cok sukur 6 senelik evliyim ve iyiki diyorum hergun sukrediyorum. Elbette ayni eve girince alisma donemi farkli huylar cikabiliyo ama anlayisla saygiyla hersey cozulebiliyor.

Asdfgh yok uzun sayılmaz😁 kaç çeşit insan var ya yıldım.. Bencillik ne keyifli bişey olsa gerek az kaldı bende deneyimliycem😅

Akrep inşallah güzel dileklerin ve bu kadar açıklayıcı samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim umarım ömrün boyunca çok sevdiğin ve sevildiğin güsel bir evliliğin olsun 😊❤️

zarifhanim kesinlikle bende böyle düşünüyorum evet belki evli olmadığım için bana herşey şuan cok başka ve güzel geliyor ama nasıl ki kendi ailemizle bunca senedir aynı evi paylaşıyor birlikte gülüp birlikte ağlıyorsak her derdimiz ortaksa bence evlenecegimiz kişiyle de böyle bir aile ortamı kurmalıyız herşey güzel olunca değil birşeyler kötü gidiyorken de bunları çözmek için çabalamalıyız sevgi bazen yetmeye bilir ama saygı olursa evlilik bir ömür ebediyete gidebilir. Bana göre de 3. Kişiler asla karısmamalı hatta tavsiye bile vermemeli insanlar iyilik yapmak isterken bile olay farklı yerlere gidebilir

valla kocami cok seviyorum oda bana taparcasina agzimin içine bakar bişey istiyimde yapsin diye,kizimida seviyorum iyiki dogurmusum.iyi baba olan bi kocam var herseyini yapar. ama bir daha başa donsem evlenmezdim 🤣 eminimki her evli bunu düsunur ama itiraf etmez 🤟🏻

Peride_kusu canım erkek arkadasının yası gercekten sorumluluk almaya küçük heleki yeni nesil gençlikte tamamen zor.

Peride_kusu hem güzel hem kötü, öncelikle hazır olun birbirinizin asla görmediğiniz tarafını göreceksiniz iyi de olabilir kötü de, aileler işin içine girince zaten işler iyice karışacak kendi ailenizden tamamen farklı olduğu için bocalayabilirsiniz ki bende çok oldu babam bizden çay istemez el öptürmeye çok karşıdır kayınpederim onun tam tersidir. Evlilikle gelen sorumluluk maddi manevi çok yorucu, ama eğer birbirinizi severseniz çok da güzel bişey aslında. Ama emin değilseniz yaşınız çok küçük bence, evlenirseniz de hemen çocuk yapmayın çünkü inanın evlenmeden önce tanıyamoyorsunuz eşinizi biz 5 sene sevgililik döneminden sonra evlendik 5 senedir de evliyiz doğumu da bu sene yaptım ama hala bazı şeylere şaşırıyorum. Mutlaka çalışın kendi paranızı kazanın kimseye muhtaç olmayın eşinizin durumu çok iyi de olsa, ailelerle kesinlikle mesafeli olun tanışınca ve sonrasında. Erkekler anneye düşman bile olsa evlebdikten sonra tam bir ana kuzusuna dönüşüyor genelde buna dikkat edin. He bi de nacizane tavsiyem aileler yardımcı olmadan evlenebilirseniz çok iyi olur kimseye minnet etmezsiniz

Peride_kusu
    Evlilikte iki zıt karakterin bir araya gelmesi sonucu yaşanan anlaşmazlıklar oluyor. Kişinin kötü olduğu için değil..
    Alışma sürecini geçtim. Hayatın ne kadarda olsa kısıtlanıyor. Mesela, giyiminden tut dışarı çıkma saatine kadar karışma hakkına sahip oluyor eş 😒
    Hal böyle olunca alışılmış durum bir anda insan-ı gaflete düşürüp pişmanlık ortaya çıkıyor 😏
    Yani uzun lafın kısası cağğnımm kardeşim EVLENME daha yaşın çok genç 😂😂

Peride_kusu Hangi kafada yaşıyorsun bacım?evine gidip evli baba evine gidip bekar moduna mı giriyorsun? arada çocuk da yapmışsın bizi mi kekliyorsun 🤪