• Muhabbet
  • Çiçek bakımı orkide bilgisi olan bakabilir mi

Ozge49595 kusurluk bı durum yok kardeşim eyvallah saolasin 😀🌹

1dost onlar kök kendini yeniyor , saksı değişimi de yapabilirsiniz böyle dışarı doğru da uzayabilir , bence orkideniz kurtarılabilir o kadarda kötü değil, benim orkidemin kökleri bile kurumuştu ama yeniden canlandı ☺️…

1dost saksısı şeffaf olmalı sizinki değil mi ben mi tam anlayamadım ?…

kelebek1 evet porselen saksı ama içinde de şeffaf bı saksının içinde duruyor

Ozge49595 youtobta ebrunun denızını takıp etmenı onerırım bnmde var costu onu dınleyerek orkıdelerım keıkılerım. Bıle var

kelebek1 En iysi ben saksı değiştireyim şeffaf yapayım dediğiniz gibi ama toprağı nasıl bı toprak olur nerden bulurum acaba büyük bı saksıya geçeyim madem kökleri genişliyorsa sonrasında dediğiniz tarifle bakım yapayım bir süre inşallah toparlanır dediğiniz gibi çok saolun sizinde kafanizi sisirdim 😊❤️🌺

Ozge49595 1 litre suya 1 paket kuru maya yarım çay bardagı verin kesin kurtulur sürekli çiçek yaprak veriyor bütün çiçeklere verebilirsiniz menekşeler ve orkideler coşuyorlar ayda bir verin

1dost çiçekçiler satar cnm orkide toprağı diye , ağaç kabukları gibi . İnşaAllah dahada sağlıklı olcak 😍 ne demek her zaman yazabilirsin …