• +18
  • 💥💥Günün Cinsellik Soruları part 11 💥💥

1- Olmadı şuana kadar çok şükür 😂
2- 7-8 dk gibi bir şeydir tahminimce on sevisme saymıyorum .
3- Siz benim gibi olmayın çatır çutur söyleyin istediğinizi eşinize.. nasil bı manyağım ben duzeltemiyorum utangacligimi

SansursuzKadin

1. Evet 😂🤭
    2. 5 6 dk. 😅 Tayin sonrası ayrı kalmıştık baya
    3. İlişkiyi başlatmaktan çekinme, utangaçlık cinsellikte en itici huy. Vücudumuzda çeşit çeşit tahrik edici noktalar var mümkün olan en kısa zamanda kendini keşfet. 💐

SansursuzKadin oha ya aklıma ne geldi, aşırı hasta olduğum ama böyle yanıp turuşuyorum. Onu işemeli sıçmalı fantezileri olduğunu öğrendiğimde arkama bakmadan kaçmıştım😂😂😂😂 ay nerden geldi aklıma ya çatladım gece gece gülmekten 😂😂

SansursuzKadin 1. hayır allah korusun 😂

1. Hiç süreye bakmadım ama kızım uyanırsa on saniye bitirdiğimiz oluyor😂
        2. Kimse kusursuz değildir kendini beğen, kendine güven 🌸🌸

SansursuzKadin 1-hayır
          2- acelemiz varsa 5 dakikada hallederiz 😊
          3 - Burdan bekarlara tavsiyem evlenmeden kalite kontrol yapın sonra aman bişey bilmiyor , ten uyumumuz yok , erken boşalıyor , patlıcan bekliyordum 🍆 bamya çıktı gibi gibi sorunlarla hüsrana uğramayın 😂😂😂🤣😂😃

SansursuzKadin

1. Hayır 😂😂
            2. 5 dk ydı sanırım, hic süre tutmam 😂 köyde kaynanamgilin evinde hızlı hızlı hallediyordu eşim 😁🤭
            3. Seninle aynı düşünüyorum. Kesinlikle eşinden utanmamali insan. Ne istedigini açık açık söylemeli, mutlu sexsin sırrı bu. Istedigini alacaksın 😂 mesela ben az önce adami uykusundan uyandirdim 🤣🤣😋

Sedaa uyku dusmani 🤣🤣🤣 insan cocuklu olunca her firsati degerlendirmeli😀😀💙

SansursuzKadin aynen öyle. 😂 cocukları eşim uyuttu, kendisi de uyumuş tabi 🤣 bende banyo wc yıkıyordum. sonra mutfakta oturdum cikolata yerken, dedim bu adam niye uyuyor,hemen git uyandir 😂 adama dokunmamla beni kucaklayip odaya goturmesi bir oldu,🤣 oda dün den razı zaten 🤣