SansursuzKadin bugün golü ben yaptım lütfeeeennn😀😀😀
💥💥Günün Cinsellik Soruları part 11 💥💥
1- Olmadı şuana kadar çok şükür 😂
2- 7-8 dk gibi bir şeydir tahminimce on sevisme saymıyorum .
3- Siz benim gibi olmayın çatır çutur söyleyin istediğinizi eşinize.. nasil bı manyağım ben duzeltemiyorum utangacligimi
- Evet 😂🤭
- 5 6 dk. 😅 Tayin sonrası ayrı kalmıştık baya
- İlişkiyi başlatmaktan çekinme, utangaçlık cinsellikte en itici huy. Vücudumuzda çeşit çeşit tahrik edici noktalar var mümkün olan en kısa zamanda kendini keşfet. 💐
- Düzenlendi
SansursuzKadin oha ya aklıma ne geldi, aşırı hasta olduğum ama böyle yanıp turuşuyorum. Onu işemeli sıçmalı fantezileri olduğunu öğrendiğimde arkama bakmadan kaçmıştım😂😂😂😂 ay nerden geldi aklıma ya çatladım gece gece gülmekten 😂😂
SansursuzKadin 1. hayır allah korusun 😂
- Hiç süreye bakmadım ama kızım uyanırsa on saniye bitirdiğimiz oluyor😂
- Kimse kusursuz değildir kendini beğen, kendine güven 🌸🌸
BademGozlu kim gaz cikardi🤣
Mirinda imzami atarimm💙
istebunlarhepseks iyyyyyyy🤣🤣🤣🤣
BademGozlu ozellıkle g noktasi konusunda 🙈
cutechucky kesinliklee🤣🤣💙
Redrouge ben seni niye etiketleyemiyomm
SansursuzKadin 1-hayır
2- acelemiz varsa 5 dakikada hallederiz 😊
3 - Burdan bekarlara tavsiyem evlenmeden kalite kontrol yapın sonra aman bişey bilmiyor , ten uyumumuz yok , erken boşalıyor , patlıcan bekliyordum 🍆 bamya çıktı gibi gibi sorunlarla hüsrana uğramayın 😂😂😂🤣😂😃
- Hayır 😂😂
- 5 dk ydı sanırım, hic süre tutmam 😂 köyde kaynanamgilin evinde hızlı hızlı hallediyordu eşim 😁🤭
- Seninle aynı düşünüyorum. Kesinlikle eşinden utanmamali insan. Ne istedigini açık açık söylemeli, mutlu sexsin sırrı bu. Istedigini alacaksın 😂 mesela ben az önce adami uykusundan uyandirdim 🤣🤣😋
Sedaa uyku dusmani 🤣🤣🤣 insan cocuklu olunca her firsati degerlendirmeli😀😀💙
SansursuzKadin redrogue yazıyor etiket kısmında yanlış olmuş canım
deleted_4033 😀😀 bencede. sonra 30 saniyede boşaldigini gorunce şok 😀😀
Redrouge okudum okudum o yanlişi göremedim 🤣🤣 tamam duzelttm💙
SansursuzKadin o konuda bende çok iyi değilim ya 😅 bu yolda uzun uğraşlar vermem gerek sanırım 😃 çözeriz hepsini el birliğiyle 😂
SansursuzKadin olsun ben senin her postuna bakıyorum zaten 😂
SansursuzKadin aynen öyle. 😂 cocukları eşim uyuttu, kendisi de uyumuş tabi 🤣 bende banyo wc yıkıyordum. sonra mutfakta oturdum cikolata yerken, dedim bu adam niye uyuyor,hemen git uyandir 😂 adama dokunmamla beni kucaklayip odaya goturmesi bir oldu,🤣 oda dün den razı zaten 🤣