Olivetti benim 2 evladim var gayette güzel cinsel hayatim var😂😂 sen sikintiyi yaşadigin halde boyle sadirgansan yaşamamis halinle eşine sabir diliyorum😂😂😂

Sedaa ya tabi kiiii 😂😂 birde evlilik te çok önemli bir faktör . Çoğu insanın evliliği cinsellik yüzünnden bitebiliyor yani senin için önemli değildir ama adam için önemlidir

24 gün sonra

Olivetti Buldum seni 😂 hortlattım postu hadi hayırlı olsun

Olivetti Gördüklerim karşısında şok olup insanlara fazla iyi niyet beslememeye karar verdim 😂 anonimliğin dibinin dibine vurmuşlar yazık bu kadarda olmaz. Bari eski adını açıklama demi Yani neden yapıyorsun

Akrep keşke açıklamasaydı 😏😏🥸🥸🥸. Bak bana yazdığı şeyleri gördün dimi . Daha 2 gğn önce gofret hesabından olivettim dedi bana 😂. Bende beni seven birisi sandım 😂

Olivetti iyi niyetten kaybediyoruz işte. Bende o kadar samimi görüp konuştum ki sayısı yok yani allahtan özelde bi bağ kurmamışım. Bide üzülüyorum öyle saçmayım yani 😂 neyse geçer.🥲 Sevginin yalanı olurda sevgisizliğin yalanı olmaz oliv 🥲

Akrep ben özelden konustum bir de kalbin güzel dedm🥲

Rouge Kişi kendinden bilir işi diyip ağlayalım mı 😭😂

Akrep can kadın 💙💙💙😂😂😂😂

Akrep yaa❤️hangi karakterine aglıyoruz 🥲

Benim burda yazdiklarimi iyi okun bence burdakilerden kastim posyumdakilerdi