Arkadaşlar insAllah hepiniz eşlerinizle güzel aşk dolu yillar gecirirsiniz❤ eşiyle skintisi olan bir kac arkadas biliyorum forumda insAllahh cozulür ve onlarda mutlu olur yukarda bi kac arkadasla girdisgim polemik vardi benimde ber taabiki cinsel hayatimda var benm gorusum buu benm icin cinselikten daha onemli seyler var cinselik benim icin 2 sirada 😁 burda ciddi anlamda bazilari icin çok üzüluyorum gercekten bazen acilan postlar terbiye sinirini acayip halde gecuyor ve hic şaşmaz altinda hep ayni kisiler 😁

Susuhanim saygı ilk başta ve anlayış herkezin özel alanı olmalı hafatfa 1 veya 2 arkafaşlarla gezilmeli ve buna karışışmamalı kıskançlık evliliği yıpratıyor aşırı kıskançlık ve telefon karıştırma baana çok saygısızca geliyor o yüzden kesinlikle saygı ve sevgi 🥰

Anka bende aynı fikirdeyim. Madem sex olmayacak, niye evlendik demi 😂 tabiki sevgi saygı anlayış vs. Bunlarda önemli ama düzenli bir sex hayatı kimi mutlu etmez ki 😊

Susuhanim canım senin için sex 2.sırada olabilir. Ama bazıları icin 1.sırada. herkesin fikrine saygı duymalısın. Herkes aynı görüşte olmayabilir. Bana sorarsan benim icinde sex 1.sırada, hayatımın %80 i sex. %20 si ise saygı merhamet anlayış vs.

Olivetti demi 😂 yukarıda biri yazmıştı sex mutluluk hormonu salgılıyor diye. Gercekten de öyle. (Düzenli sex= mutlu insan= mutlu evlilik) bana göre böyle. Sex olmayinca insan agresifleşiyor. En ufak bi hareketi insanın gözüne batabiliyor ,öyle yani 😊

Sedaa sizin algilamada bir skintiniz mi var bilemedim ben sex olmicak mi dedim

Olivetti ben sana daha fazla cevap vermeyi dusunmuyorum burda postuma yorum yaparak zaman harcama sex hayatin zedelenmesin lafi evirip cevirip istedigin yere cekiyorsun cok yazik gercekten ben sex olmicak mi dedik yorumdaki bazi arkadaslar saygi sevgi demis herkese gore cok farkli ama ben butun sorunlari allahin lutfettigi akilla cozmeyi tercih ediyorum 😂

E_heralde yani zaten sen ciddi anlamda üzüluyorum kimsenin kapak yaptigi yok ha gormek istiyorsan kapak benim sana verdigim cevaplari xokca okuyabilirsin 😂

Halen evlilikte cinselik istemiyorsan niye evlendin falan diyen ne yazikki hemcinslerim var arkadaslar ben cinsellik olmicak demedim benimde duzenli cinsel hayatim var emin olabilirsiniz herkes bir siralama yapiyor ben kendi hayatimdan bir kesit verip daha fazla muhattap olmayi dusunmuyorum benm evliligim ilk donemi depresyona bagli agir sorunlarla gecti cinsel hayatimda olmadi dogal olarak ama yalbiz kalmadim esim saolsun demem o ki cumburlop sex diyenlere anlam veremiyorum benim kendi fikrim bu allahin insanlara lutfettigi daha güzel olgularda var cinsellik olucak tabiki ama ben sorunlarimida cinsellikle cozuyorum anlayisina tamamen tersim😀

Susuhanim tamam tartışmayı kenara bırakalım. Böyle sonuca varamayız zaten. 1 kişi dedi zaten en önemli sex. Ben de cinselliği ön planda tutmuyorum. Sex her şey değil ama çok şey evlilikte fikrini savunuyorum. İlk yorumum da öyle oldu. Sorunlarımı cinsellikle çözüyorum dediğim kısmını da yanlış anladınız. Demek istediğimi açıklıyorum size. Bazen tartışırız ve ya küseriz eşler arası. Kalbimizi kıracak söz olur darılırız. Akşamı yaşanan cinsellik sonrası dargınlık küskünlük yok oluyor ve oturup sakin ve “mutlu” kafayla niye küsüştük hangi sözümüz bir birimize dokundu konuşuyoruz bunu. Tabii ki kavgalı olduğumuzda sexle hall etmiyoruz ciddi bir şey olduğu zaman kimin sex aklına geliyor ki?!
          Ben de eşimle uzun uzun sohbet etmeyi çok seviyorum, aklınıza gelen her konuda -tarih, okuduğumuz kitapların bilgi alışverişinde bulunuruz özet geçeriz esas konuları, siyaset, dinler , global haberler , gundemin zorlukları ve ya günümüz nasıl geçti bir birimize uzun uzun anlatırız. Hayatımda sohbet etmekten zevk aldığım en önemli kişi eşim zaten. Bebeğimizi uyutur guzel bir film açıp sarmaş dolaş izleriz. Hamileliğimde ve ya lohusalığımda ilaveten eşimin hasta olduğu zaman, işle alakalı aşırı stressli olduğu zaman sex değil tabii ki de. Eğer ki her şey yolundaysa çok şükür bir sorun problem yoksa niye de sex göz ardı edilsin? Başlarda da belirttiğim gibi önce saygı, bir birine fikirlere, düşünce tarzına manevi özgürlüğe saygı, sonra sevgi daha sonra aşk ve cinsellik. Umarım fikrimi açık izah etmişimdir. Saygı ve sevgiyle kalın ❤

Susuhanim günümüzde çok evlilikte en buyuk sorun da iletişimsizlik, koca geliyor eve yemek ye , çay iç otur tv izle ve ya telefonla oyna, haliyle kadın da eşten kaynaklanan dikkat değer eksikliğinden saldırgan ve ya alıngar bir tavır alıyor. Akşamı da tek taraflı rahatlatlamalı bir 50li yaşlar sexi yaşanıyor kadın yine mağdur taraf ve bundan kaynaklı çoğu evlilikte küçük sorunlar büyük problemlere çevriliyor git gide duzelmek yerine her şey kötüleşiyor. Oysa eşinle havadan sudan öylesine konuşmak bile ne kadar da rahatlatıyor insanı sanki gün içinde hiç yorulmamış gibi insan kuş gibi hafifliyor. Kalbinde biriktirip biriktirip sudan sebeplerle tartışmaların buyuyup boşanmaya geldiği bir zamanda ben tek sorunu iletişimsizlikte ve bir birine olmayan saygıda görüyorum.

Susuhanim Allah’ın lütfettiği akıl az geliyor demek ki çözemiyorsun. Sana mı cevap yazdım ben iyi oku . Niye alınıyorsun . Postuna canım istediği sürece yazmaya devam edeceğim kamuya mâl oldu neticede senin tekelinde değil şuan 🥸🥸