@Kbcr canım bu post altında fikir alışverişinde bulunabiliriz 😊 squat uzun vadede etkisini gösterir mutlaka ama tavsiyem chloe ting, pamela reif ya da eylem abacı videolarına bak youtube tan çok etkili hareketleri 🔥🔥
Fat & Fit 🤩💪🤸♀️💣
bittercikolata bende hergün 10.000 adım ve spor aletlerinde tamamlıyorum yürüyüşü şuan yavaş yavaş istediğim kıvama geliyorum 🥳🥳 bende sizindle devam edebilirim son 3 kaldı 😊
nar1nar Süpersinnnn🔥🔥😍😍 son 3 hicbisey kalmamış tam gaz devam bebeyimmm 🤩❤
Bende istiyorum bitterim ama kendime inancım 1😁
bittercikolata 🥳🥳🥳🤗🤗🤗 Sağol balım
bittercikolata çok teşekkür ederim onlara da bakarm 😊
bittercikolata her gün çocuğu yokuşlu yollardan okula götürmek de spora dahil mi hocam 🙈🤓 daş gibi olur muyum 🥳
ZRaporu Dahil tabi ya dahil olmaz mi hiç 🤩🤩🔥🔥 bence sen zaten taş gibisin hislerim o yönde 😍
- Düzenlendi
bittercikolata sağol canım o senin güzel bakışın 😍
bittercikolata
38 dk da 500 kalori olan ergin kırbaç
8 dk ergin kırbaç karın
10 dk×2 set eylem abacı iç bacak
2.gun tamamlandı 🔥🔥
bittercikolata yaa nesin sennnnn nasıl bu enerji bi foti at bize de gaza getir😁
- Düzenlendi
Gul34
😍😍🙈🙈
- Düzenlendi
bittercikolata engin 23 dk yağ yakma
Pamela 10 dklık karın videosunun 5 dk sı 😅 2.günde tamam
bittercikolata bacım senin ihtiyacın yok taş gibisin o ne kız kaslara bakkkkkk ben bingil bingil😁
2zlerim Harikasin ama sennnn mükemmelsin kuşum 😍😍🔥🔥💪💪
Gul34 kız yok estağfurullah 🙈 ama düzenli yapılmadığında başlıyor yine bilgildamaya o devammmm🤩🤩
bittercikolata bitter ya ben hareketleri kolay yapıyorum demekki doğumdan sonra kaslarım sıkı ama bu gevşemiş karın toparlanır mı ya baktıkça motivasyonum gidiyor
2zlerim Tabiki toparlanır bak bu erginin videoları o kasların üstündeki yağ tabakasını yakıyor yok ediyor sonra ortaya o kaslar çıkıyor inan bana kuşum bak benim.belim 88 cm di su an 64 cm karnım da 90 di su an 68 ve gerçekten bingillik asla yok sımsıkı
bittercikolata 1 senede mi oldu bu
bittercikolata sana helal brooooo😁