Cikolatali-waffle TombulHatun ya cimere yazmaya çalıştım ama mail adresimi giriyorum hala zorunlu yerleri doldurun diyor birtürlü olmadı
SuperAnnee E_heralde anladım teşekkür ederim. ❤️ Cikolatali-waffle Bazen dengesizlere denk gelebiliyoruz malesef. 🤷😒
Cikolatali-waffle TombulHatun evet alt alta canım yazıyorum ama kabul etmiyor mail girin diyor yarın birdaha denicem
cutechucky Cikolatali-waffle ya bence bu üroloji doktorlarının genelinde Bi gevşeklik söz konusu benzer bi konuşma bizim da başımıza gelmişti
Cikolatali-waffle E_heralde bide ben buldjm bu doktoru düşünün iyi dediler tahlil bile yapmamış eşim kendi kendine tanı koymuş resmen
Arasemir11 Cikolatali-waffle bn olsam o doktora aqzıma geleni söyler ve oranın başhekimiyle görüşür şikayet ederim düzgün bi muane yapmıyorsan o önerdiği nedir yok başkasıyla yat her hissizliği olan erkek başkalarıyla yatarakmı tedavi oluyor 😤
Cikolatali-waffle Arasemir11 bilmiyorum inanın bize mi denk geliyor hiç düzgün bir doktora demk gelemiyoruz yaa teşhisi bile söylemiyorlsr doğru dürüst
Patmem Bence vur geç demiş ama bunu nasıl başka kadınlarla anladınız anlamadım yani evliyim demiş demekki sizin için söylemiş vurgec diye yani size hitap ederek söylemiş başka kadınlara dememiş yani bilemedim ben mi safım anlamadım
Cikolatali-waffle Patmem aslında bende ilk öyle mi diye düşündğm ama başka bir kadınla ilişki denedin mi demiş eşimde yok evliyim deyince sağlamsın sen vurgeç demiş gülmüş pispis
TombulHatun Cikolatali-waffle Allah allah bende hatta emin olmak için girdim hata verir mi diye hata vermedi. Yarn tekrar dene bakalm olmadı direk sağlık bakanlığını ara. O adi doktor hşç. Bişey olmasa bi uyarı alsn içimiz soğur belki 😄
Arasemir11 Cikolatali-waffle dalga gecer gibi söylemiş bence daha detaylı arastırın emin ol her doktor bu anlattıqın doktor qibi sapık değildir meslegini nasıl yapıyrsa hayret ettim wala
Cikolatali-waffle Arasemir11 ya daha öncede üroloji doktoruna gitmişliğim var anneannem kanser hastası onu götürdüm onlar çok ciddi hiç böyle değildi artı benim babamda gider sürekli problemi var hiçböyşe bir diyalog duymadım olsa annem anlatırdı kesin 😁
Cikolatali-waffle Arasemir11 çok takılmamakta istiyorum aslında çünkü eşime güvenim var oda güldü zaten beni sinir etti diye ama yinede bozuldum duruma şahsen
Mtlukadn Cikolatali-waffle başka kadınlarla yatmayı önerdiğini nerden anladiniz ki. Her doktor bu tarz rahatsızlıklarda tek eşli mi çok eşli mi diye sorar yani başkalarıyla da ilişkisi oldu mu diye. Evet vur geç çok çirkin bi tabir ama önüne gelene bir geç dememiş ki eşiniz evliyim demiş o da sağlamsın vur geç demiş bunu git başka kadınlarla yat olarak nasıl algıladınız anlamadm. Tekrar söylüyorum iğrenç bir kelime ama karısını yani sizi kastetmistir
Yokartikk Mtlukadn bende tamda senin yazdığını yazacaktım canim hatta 3 kere okudum kadının yazdığı postu bence doktor eşine vur geç sen saglamsin demek istemiş vur geç demesine iğrenç ama erkekler arasında bu konuşmalar hiç bisey neler konuşuyorlar tabi öyle demesi biraz sıkıntı ama bence eşine demiş başka kadın dememistir
Mtlukadn Cikolatali-waffle olabilir ama vur geç demiş başkasına ya da önüne gelene dememiş ha dese ki bu durum psikolojik başkasıyla da dene bakalım olacak mi dese anlarm tepkinizi. Ayrıca doktora ne kime vurup geçeceğinden onun deyişiyle. Bence kastettiği şey o değil hicbir doktor git başka kadınlarla ol demez kolay kolay. Ve her doktor da bu tarz sorunlarda sorar başkasıyla oldu mu diye