Perikizii valla bizim balkon var cambalkonlu ince bir perdesi var adam sarildim diye kıyameti kopardi boyle birseyi hayatta yapmaz ama siz yaptiysaniz ne guzel

Ayse34b Ay kim neyi görmüş ne diyosun o bile belli değil konuşmayı bilmeyen insan kalkmış bana boş yapma diyor senin her attığın boş seni namus bekçisi seni kendi kocana kendi abdestine bak daha yüzünü yıkamayı bilmezsin sen temizlikten dem vuruyor az ötede oynayın happykids paklar hadi canım naşş

Babygirl yorumumdan cenabet dolaştığımı mi çıkardın yazık ya anlaması kıt heralde kıyamam sana. Alemin kocasının cenabet dolaşmasını nekadar önemsiyorsunuz ya siz öyle sizene kız alemin herifinden kendi kocalarinizin temizligiyle ilgilenmediniz bukadar

Babygirl duyarı kasan benmişim bide bak bak sen baya kasılmışsın anacım ben daha fazla kasmıyım seni 🤣😘

Guzelkizim Müslümanlık lafla olan bişey değil bunu hepimiz biliyoruz ama harama bulaşarak bakireliğini evlenmeden sevgilisiyle kaybeden kişileri amann boşver hayatını yaşa diye normalleştiren normal karşılayan insanlar,cenabet gezmenin normal olduğu söyleyen zihniyetsiz insanlar günahın ne demek olduğunu bilmiyor sen bunları normal karşılamıyorsan neden üstüne alınıp yükseliyorsun anlamadım!

hemsire_merve1 simdi bu postta kim evlenmeden önce ilişkiye normal demis günah değil demiş yada kim evet ya cenabet dolaşmak günah değil demiş onu da söyle

hemsire_merve1 gereksiz yere hiç alakası olmayan bir postta kalkıp günah sevap bilmiyorlar diye ahkam kesiyorsun burada o kişiyle tartışan benim ve sen o kiseye diyosun ki günah bilmiyorlar neden alınmıyım üstüme

Guzelkizim
          Sen kimsinki ben sana hesap verecem bee😂 zoruna giden bişeyler var galiba genelleme konuştum senden başka kimse bişey demiyor çünkü doğru şeyler yazıyorum ama senin bişeyler zoruna gitti neyse artık bilemedim 🤷🏻‍♀️

Guzelkizim konuşmayı bilmiyorsun bence kükreme kimseye sataşma
            Milletin yüzünü yıkayıp yıkamayacağını eleştireceğine konuşmayı öğren senin gibi cahillerle Türkiye nasıl gelişecekse🤦‍♀️