Guzelkizim senin algı seviyen o kadar işte konuşmak her zaman karşılıklı gerçekleşmez senin konuşmayı bilmediğin kullandığın kelimelerden belli 😌

hemsire_merve1 konuşmayı bilmediğim için onlarca sınavdan mülakattan geçtim ben evet haklısın algı seviyem düşük olduğu içinde bu pozisyondayım👌

Guzelkizim ayy ne kadar aptalsın yaa şuan ben seninle konuşuyorum karşımda mısın bi git bacım ya uykun gelmiş ne dediğini bilmiyorsun😂🤦‍♀️

hemsire_merve1 bak şimdi karşımda kelimesi iki taraflı kullanılır örneğin biriyle telefonda konuşursun karşında değildir ama karşılıklı konuşursun değil mi

hemsire_merve1 burada da öyle bir durum söz konusu evet yüzyüze deseydin seni anlardım haklı da olurdun ama karşılıklı kelimesi için sen aptal konumuna düştün kabul et 🤣

hemsire_merve1 ya tabi işte cevap bulamayınca hemen bir b.k atmalar hakaretler versene cevap hadi KARŞILIKLI konuşalım nereye gidiyorsun ama YÜZYÜZE değil KARŞILIKLI 🤣

Guzelkizim aferin sana 👏 karşılıklı kelimesini nerde nasıl kullanacağımı öğrettiğin için 😂üni bitirmişsin meslek neydi bir cevap vermedin bir baltaya sap olamadınmı milleti eleştirirken?

hemsire_merve1 heh şöyle işte oldu bana aferim değil kuzum biz genelde öğretene değil öğrenene affffffferinnnn sana deriz affferinnn canım öğrendin simdi uyuyabiliriz yarin gel bidaha 😘

hemsire_merve1 tut canım nöbetini nekadar faydalı geçiyor nöbetin öğrendikçe öğreniyorsun süpersinnnnnnnn

Guzelkizim Tabiki de önemserim içinde bulunduğum toplum seni ilgilendirmese de beni ilgilendirir. Sizinki gibi benim de kocam cenabet gezseydi bu durum alışılmış çaresizlik olacağından ötürü ben de senin gibi yanlışı savunurdum. Hadi şimdi sana yallah burdan sana kemik çıkmaz

Guzelkizim sen ne diyon gereksizz.Senin ve seningibiler yüzünden bu dünya bölee ,haddini bilmzz.Sen çok biliyon sanki konşmsyı sevabı günahı bile bilmiyonn.Sana mı düşmüş benim apdestim kocamm gerizekalıı..Teefonmda fazla gereksiz yer kaplıyosunn bana yorumm yapmaa..

hemsire_merve1 yok yabii herseyy cinsellik olmş.yatak odası diye bi yer var ne yapmak istiyosan yap koca senin.Az kaldı artık millet özel hayat diye sokaklarda da başlıcakk.Kimse ahiretini düşünmüyo