hemsire_merve1 ya tabi işte cevap bulamayınca hemen bir b.k atmalar hakaretler versene cevap hadi KARŞILIKLI konuşalım nereye gidiyorsun ama YÜZYÜZE değil KARŞILIKLI 🤣

Guzelkizim aferin sana 👏 karşılıklı kelimesini nerde nasıl kullanacağımı öğrettiğin için 😂üni bitirmişsin meslek neydi bir cevap vermedin bir baltaya sap olamadınmı milleti eleştirirken?

hemsire_merve1 heh şöyle işte oldu bana aferim değil kuzum biz genelde öğretene değil öğrenene affffffferinnnn sana deriz affferinnn canım öğrendin simdi uyuyabiliriz yarin gel bidaha 😘

hemsire_merve1 tut canım nöbetini nekadar faydalı geçiyor nöbetin öğrendikçe öğreniyorsun süpersinnnnnnnn

Guzelkizim Tabiki de önemserim içinde bulunduğum toplum seni ilgilendirmese de beni ilgilendirir. Sizinki gibi benim de kocam cenabet gezseydi bu durum alışılmış çaresizlik olacağından ötürü ben de senin gibi yanlışı savunurdum. Hadi şimdi sana yallah burdan sana kemik çıkmaz

Guzelkizim sen ne diyon gereksizz.Senin ve seningibiler yüzünden bu dünya bölee ,haddini bilmzz.Sen çok biliyon sanki konşmsyı sevabı günahı bile bilmiyonn.Sana mı düşmüş benim apdestim kocamm gerizekalıı..Teefonmda fazla gereksiz yer kaplıyosunn bana yorumm yapmaa..

hemsire_merve1 yok yabii herseyy cinsellik olmş.yatak odası diye bi yer var ne yapmak istiyosan yap koca senin.Az kaldı artık millet özel hayat diye sokaklarda da başlıcakk.Kimse ahiretini düşünmüyo

Babygirl terbiyesiz seni seviyeni nasıl belli ettin nasılsın koktun hemen. Cenabet gezen o yabancı topluluklar için geberirsin ama gideyim gezeyim göreyim amannnn dilini öğreneyim çocuğuma öğreteyim İngilizce ayyy ama onlar hep cenabet kuzucum ya nolcak simdi

Ayse34b ya sen daha birkac yorum önce alemin kocasının abdestine laf etmişsin ya dengesiz seniiiii bence sen kaynananla olan sorunu düşüne düşüne beynini bitirmişsin 🤣

Ayse34b SANANE milletin kocasıyla nerede yaptığından ya hangi kitapta yazıyor sadece yatak odasında yapılır yoksa günah olur diye hangi kitap göster siz var ya tam KARA CAHİLSİNİZ

Ayse34b üsluba bak üsluba nasıl bir kadınsın iğrenç konuşmalara bak Yerinde olsam kaynananin ben koşarak kaçardım senin gibi çirkeften

Ayse34b herkesle değil canım sen ve senin gibi düşünen bir kişiyle tartıştım oda senin gibi seviyesini düşürdü kendini belli etti sarımsak gibi kokusu çıktı hesabı askıya alındı 🤷‍♀️

Ayse34b ben mi saygısızım alemin kocasının cenabetligine göz diken sen mi hadi naşşş diyebilecek kadar sokak ağzıyla konusan sen mi saygısızsın. Kocam benimle gurur duyuyor herzaman benimle evli olduğu için şükrediyor senin gibileri görünce de midesi bulanır iğrenir tiksinir böyle örümcek beyinli düşüncelerle biryere varamazsın.

Ayse34b gozlerimi açtım da okudum ve çok üzüldüm kayinvaliden adına hiç bir sorunum yok çok iyiler diyorsun ama yaşlı gariban kocanın ailesini terk etmek istiyorsun üstelik kapılarınız bile ayrı günah değil mi şimdi bu 2tane oğlun varmış Rabbim sana da gösterir o günleri merak etme. Benim eşimin ailesi istesin canımı veririm oda benimkiler için aynı şekilde düşünür. Sen bu kafayla devam et kendi günahlarını görme alemin kocasınin abdestine söz et yazık cok yazık

Ayse34b

Guzelkizim ayrıca benim ailemi sorgulamk senin haddin degill.Kocan da senin kafadan demek seningibi birine şükrediyoo.Annmle altlı üstlü oturuyoz ve ben dedimki ,keşke ayrı evimde olsamm yine onun temizlini falan yaparım ama sadece eşimle daha cok özel hayatımz olurr.Nerenle okudun acaba onları terk etmk istedigimii acaba sen oturcakmıydın kaynananla.Burda ahkam kesiyonn

Guzelkizim günahım neymiş benim ya😁😁çok merak ettim iyce saçmalamaya başladın artık yazacak bişey bulamz oldun heralde kendi evimde oturmk istememmi.Geçiniyoruz ki 5 senedir ne onlar bana ne de ben onlara bi saygıszlık yapmadım