Rouge yeniyim hiç rastlamadım 🙈 teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş. Gördükçe okurum artık 😍🌸

Serap02 keske ya 🙏ciltte parlaklık cok seviyorum cildim ısıl ısıl parlasın öyle de oluyor genelde .gozune sim gelmesin hani içten gelir ya gibi cam gibi bir parlaklık vardır o 😂

deleted_4033 ne kremi kullandınız gerçekten 20 günde fayda etti mi birde dermorelleri nasıl uyguladıniz günde ya da hafta da kaç defa kusura bakmayın soruyorum ama kendimde uygulamak için soruyorum

Rouge çok ilgileniyorum ama uygulayamıyorum bende ne yazıkki. Serum arayışındayım ama devamlılığını getiremiyorum. Önce istikrarı öğrenmem gerekecek sanırım, sonra yazdıklarınızdan kopya çekerim 🙈😅

Mathilda6 Bsrkaya ben doğumdan 9 ay sonra kullandım o zamana kadar benim çatlaklarımın rengi dahi açılmamıştı kırmızıydı size direk video linkini bırakayım aynı buradakileri uyguladım isterseniz özelden öncesini ve sonrasını atayım farkı görürsünüz 😊

deleted_4033 çok iyi olur farkı çok merak ediyorim teşekkür ederim ben doğumdan bir hafta sonra kullandım liarac aldım onu şurup yapıyordum hiç bir şey değişmemişti belki catlagim çok fazla ondan mı bilmiyorum ama şuan 9 ay oldu doğum yapalı bir umut yeşerdi içimde hemen deniyevegim🙏🏻