Kiss_masali bir haftadır yapıyoruz. Üç defa yaptık sabaha kadar bir gün aralıklarla

Lavinia_ değişiklik olsun biraz diyor. Onu da anliyorum ama değişiklik değil bu eziyet olmaya başladı

Redrouge evet hep evdeyiz. Ya şöyle düşünün gece 2de başlıyor sabah 8e kadar… Hiç uyumadan güne başlıyorum bebeğim 8de uyanıyor. Akşam bebegimiz uyuyunca başlasak en azından bitirip biraz uyuruz. Hiç uyumamak çok yorucu konuşurken uykum gelmiyor tabi ki ama gündüz harap oluyorum

Olivetti eşim ikizler burcu ne kadar taniyabilirim ki onu 😄 umarım geçici bir fantezidir….

Olivetti ya garip takıntısı olan insanlar var ,o tarz bir şey bence bu da . Belki bir yerlerden özenmiştir falan olabilir

Turuncu samimi fikrim ben olsam şöyle düşünürüm bence eşiniz önceden bu tarz biriyle konuşuyor olabilir ve artik o hayatinda olmayabilir haliyle boslukta hissedip ayni ihtiyaci siz uzerinden yurutebilir hic bir erkegin fantezisinde odaya gidip isine baslamak varken baska odadan mesaj yazmak oldugunu sanmiyorum

Turuncu uyumadan ise gitmesi normal de değil. Fakat önceden bir alışkanlıgi olduğunu yada sosyal medyada birisiyle konuştuğunu düşünmedim nedense. Eşinizin psikolojik bir sıkıntısı var mı ve ya düşündünüz mü hiç öyle bir şey ?

Turuncu veya bu konu disinda son zamanlarda değişik gelen davranışi oldu mu ?

Turuncu sen tetikte ol ama kontrolüde elinden bırakma yinede ve bence bunlar yerine hazırlık yap gecelik vücut çorabı gibi mesajdan uzaklaşır belki

Nietzsche kesinlikle katılıyorum hatırlıyo musun peçe takan bi arkadaş vardı eşi sürekli peçe takması ı istiyordu buda onun gibi bişey sanırım

Acabakimm evet ben yatak odasında oluyorum o oturma odasında oluyor