Merhaba hanımlar 🌸 Musmutlu pazarlar 💃
Eşleriniz size düşkünmüdür ? Üstünüze çok düsermi ? sizinle vakit geçirmek için can atarmı ?
Erkeğinin sürekli aklının sende kalmasını eve gelmek için can atmasıni nasıl sağlarsın ? Cilveli hanimlardan da biraz tavsiyeler bekliyoruz 🥰 herkes 1 cümle ornek verse hepsini uygulamaya koysak mutsuz evlilik kalmaz gibime geliyor 🥰😂😂😅
Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰
Kokoshanim08 eşim bana çok düşkün aynı anlattığın gibi ama yinede bazen hiç yoktan öyle tartışmalar çıkıyoki bende anlamiom ne yüzünden çıktığını😂
Kokoshanim08 fazlasıyla gereksiz derecede düşkün
Ompatii sen nasil davraniyorsun iste tüyo verin azcik 😂
Olivetti tavsiyeleriniz 😂
Kokoshanim08 ben pek tınlamıyorum kocamı . Kaçan kovalanıyor galiba 😂
Kokoshanim08 İkimizde birbirimize düşkünüz. Eşim biraz daha baskın yanımdan ayrılmayı istemez. İşe giderken bile sırf öpmek sevmek için uyandırır 🥲 Ben duygularımı yoğun yaşarım ama fazla belli eden taraf olmadığım için böyle belkide bilemiyorum. Ama özellikle bir şey yapmıyorum. Hele doğumdan sonra önceliğim bebek olduğu için eşim daha fazla sırnaşmaya dikkat çekmeye çalışıyor 😂🥴
Benim eşim çok düşkündür, her fırsatta sarılır öper, çocuk uyuduktan sonra birlikte vakit geçirmek ister, romantik ve temas bağımlısıdır, bunlar tamamen onun özelliği ama yoksa ben cilveli, işveli bir kadın değilimdir😅
- Düzenlendi
Armis İnan özel birşey yapmıyorum. Ama gösterip elletmemek taktiği her zaman işe yarıyor. Ben sevgiliyken de hep gizemli taraflarımı gösterirdim merak uyandırırdı. Hala öyle gidiyoruz henüz 3 yıllık evliyiz belki zamanla durulur ama şuanlık böyle 😂 Eğer kızdıysam yemeğinden, temizliğinden ödün vermiyorum çünkü adam bunları asla yutmuyor . Başka konularda trip atıyorum, öyle dokunuyor ona. Özlesin diye bazen kuzenlerime gidip kaldığım oluyor. İlişkide dengeyi bozunca inan karşı taraf seni görmüyor bile. Eşler arasında da ulaşılmaz mesafeler olmalı yani. Çizgilerinizi bilmeli 🙏🏼
Kokoshanim08 hiç düşkün değil😂bende ona düşkün değilim ağzından güzel söz çıkmaz benim tribimle bişeyler söyler
Kokoshanim08 eşimle uyumlu ve mutlu bir ciftiz 10 sene sevgulilikten sonra evlendik desem 😍 en önemlisi arkadaş olmak bence ve saygı tabiki
Bence öncelik kadın kendini değerli görüp o şekilde hareket ettiğinde istemsiz karşıdaki kişi de size değer verip üzmemek için uğraşır
Tabiiki hiç bir evlilik sorunsuz değil-dir ki dozunda da gerekli zaten ama herşey saygı çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum
Laçka birbirine söven ilişkiler benlik değil eşinde bu olgunluk ve durusumdan cok etkilenir ve onur duyar her ortamda 🙂
Kokoshanim08 mesela bazen işe giderken ayakkabasını giydiririm çorabını ona özen gösteririm ama bence göstermesemde düşkün olur huyla alakalı galiba