Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰
- Düzenlendi
Kokoshanim08 2. 3 gun once ye kadr aptal gibi oyle düşünuyordum …
Sıfır düşkünlük sadece kısıtlaması çok sever
Kokoshanim08 hic düşkün degil😔 varim yokum hic farketmiyor . Bir ortamda hic gözü beni aramaz. O kadar üzülüyorum ki buna. Halbuki ben onun tam tersiyim cok duskunum ona
Kokoshanim08 haddinden fazla düşkündür hatta bazen boğucu olabiliyor 😬 bana göre bunun bir taktiği yok zaten eşini gerçekten seven değer veren bir bey böyle olmalı, tabi fazlası zarar zira ben de mıç mıç olmayan daha mesafeli birisiyim 🧚🏻♀️
Kokoshanim08 düşkündür çok şükür özellikle yaptığım bir şey yok onun fıtratında var sanırım düşkünlük babası da öyle çünkü. Haklı haksız olduğum her konuda o özür diler öyle süs köpeği gibi bir adam değildir ama ne bileyim sever işte beni kötü olmayalım diye hemen alttan alır
Olivetti ahahha ne guzel ☺️🤣 bende gün icinde calisiyorken fazla mesaj atmam o ilk mesaji atar. Ama eve gelince ister istemez üstune dusuyormusum gibi oluyor. 🤣
Birgariphanci sonradan olan şeyler eğreti duruyor zaten. Bir baba anneye nasil davranirsa evlatlarda babayi taklit ediyor gerckten ☺️
deleted77 tak tik mesafeli olmak sanirim 🤣 herkes oyle demis 😌
Kirpapatyasii ozman sende biraz ilgiyi cek canım. Bu kiz birden neden benden elini ayagini cekti neden boyle diye birazda o merak etsin 😏
Ogretmenhanim benimkide aşirı kisitlamacidir 🤤
Yorulan_ruh ne değistiki canim 😥
Ompatii onlari bende yaparim ama bazen duskun gibi bazen ha varim ha yok 😏
Kokoshanim08 oda zaten oyle bisey ariyor . Bana karisma ben sana karismiyim kafasinda
Kokoshanim08 olabilir 🙈 ama benimki taktik değil hep aynıyım 🧚🏻♀️
Kokoshanim08 evet buna katılıyorum ☺️
Kokoshanim08 bazen koyup gidesim geliyor her şeyi öyle olunca
Kokoshanim08 bilmiyorum değil galiba gelmek istese saat 3kadar 4 dışarıda olmaz düşkün değil hattA sahaları önceleri sabah 10 geliyordu bu 2 3 hafta oyke sürdü zor bela erken gelsin diye çabaladım
Kokoshanim08 benimkinin kişiliği çok soğuk ya buz gibi resmen. Espirileri bile soğuk. O yüzden düşkün değil. Ben alıştım artık bir şekilde yürütüyoruz.