• Muhabbet
  • Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰

Kokoshanim08 haddinden fazla düşkündür hatta bazen boğucu olabiliyor 😬 bana göre bunun bir taktiği yok zaten eşini gerçekten seven değer veren bir bey böyle olmalı, tabi fazlası zarar zira ben de mıç mıç olmayan daha mesafeli birisiyim 🧚🏻‍♀️

Kokoshanim08 düşkündür çok şükür özellikle yaptığım bir şey yok onun fıtratında var sanırım düşkünlük babası da öyle çünkü. Haklı haksız olduğum her konuda o özür diler öyle süs köpeği gibi bir adam değildir ama ne bileyim sever işte beni kötü olmayalım diye hemen alttan alır

Olivetti ahahha ne guzel ☺️🤣 bende gün icinde calisiyorken fazla mesaj atmam o ilk mesaji atar. Ama eve gelince ister istemez üstune dusuyormusum gibi oluyor. 🤣

Kokoshanim08 bilmiyorum değil galiba gelmek istese saat 3kadar 4 dışarıda olmaz düşkün değil hattA sahaları önceleri sabah 10 geliyordu bu 2 3 hafta oyke sürdü zor bela erken gelsin diye çabaladım

Kokoshanim08 benimkinin kişiliği çok soğuk ya buz gibi resmen. Espirileri bile soğuk. O yüzden düşkün değil. Ben alıştım artık bir şekilde yürütüyoruz.