Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰
Benim eşim çok düşkündür, her fırsatta sarılır öper, çocuk uyuduktan sonra birlikte vakit geçirmek ister, romantik ve temas bağımlısıdır, bunlar tamamen onun özelliği ama yoksa ben cilveli, işveli bir kadın değilimdir😅
- Düzenlendi
Armis İnan özel birşey yapmıyorum. Ama gösterip elletmemek taktiği her zaman işe yarıyor. Ben sevgiliyken de hep gizemli taraflarımı gösterirdim merak uyandırırdı. Hala öyle gidiyoruz henüz 3 yıllık evliyiz belki zamanla durulur ama şuanlık böyle 😂 Eğer kızdıysam yemeğinden, temizliğinden ödün vermiyorum çünkü adam bunları asla yutmuyor . Başka konularda trip atıyorum, öyle dokunuyor ona. Özlesin diye bazen kuzenlerime gidip kaldığım oluyor. İlişkide dengeyi bozunca inan karşı taraf seni görmüyor bile. Eşler arasında da ulaşılmaz mesafeler olmalı yani. Çizgilerinizi bilmeli 🙏🏼
Kokoshanim08 hiç düşkün değil😂bende ona düşkün değilim ağzından güzel söz çıkmaz benim tribimle bişeyler söyler
Kokoshanim08 eşimle uyumlu ve mutlu bir ciftiz 10 sene sevgulilikten sonra evlendik desem 😍 en önemlisi arkadaş olmak bence ve saygı tabiki
Bence öncelik kadın kendini değerli görüp o şekilde hareket ettiğinde istemsiz karşıdaki kişi de size değer verip üzmemek için uğraşır
Tabiiki hiç bir evlilik sorunsuz değil-dir ki dozunda da gerekli zaten ama herşey saygı çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum
Laçka birbirine söven ilişkiler benlik değil eşinde bu olgunluk ve durusumdan cok etkilenir ve onur duyar her ortamda 🙂
Kokoshanim08 mesela bazen işe giderken ayakkabasını giydiririm çorabını ona özen gösteririm ama bence göstermesemde düşkün olur huyla alakalı galiba
- Düzenlendi
Kokoshanim08 2. 3 gun once ye kadr aptal gibi oyle düşünuyordum …
Sıfır düşkünlük sadece kısıtlaması çok sever
Kokoshanim08 hic düşkün degil😔 varim yokum hic farketmiyor . Bir ortamda hic gözü beni aramaz. O kadar üzülüyorum ki buna. Halbuki ben onun tam tersiyim cok duskunum ona
Kokoshanim08 haddinden fazla düşkündür hatta bazen boğucu olabiliyor 😬 bana göre bunun bir taktiği yok zaten eşini gerçekten seven değer veren bir bey böyle olmalı, tabi fazlası zarar zira ben de mıç mıç olmayan daha mesafeli birisiyim 🧚🏻♀️
Kokoshanim08 düşkündür çok şükür özellikle yaptığım bir şey yok onun fıtratında var sanırım düşkünlük babası da öyle çünkü. Haklı haksız olduğum her konuda o özür diler öyle süs köpeği gibi bir adam değildir ama ne bileyim sever işte beni kötü olmayalım diye hemen alttan alır
Olivetti ahahha ne guzel ☺️🤣 bende gün icinde calisiyorken fazla mesaj atmam o ilk mesaji atar. Ama eve gelince ister istemez üstune dusuyormusum gibi oluyor. 🤣
Birgariphanci sonradan olan şeyler eğreti duruyor zaten. Bir baba anneye nasil davranirsa evlatlarda babayi taklit ediyor gerckten ☺️