Kirpapatyasii malesef benimkine bana düşkün değil nereye gitmişim napmisim hiç umrunda değil allh onun belasını versin bıktırdı beni varya bu sorumsuz hallerinden ömrümü çürüttü yani
Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰
Meyra1234 Allah var benim esim oyle kotu degil bana hakkini yiyemem. Sadece kendi dünyasında yasayan bir tip genelde. Bana karisilmasin ben karismam modunda😅
Meyra1234 ama cok ozeniyorum esleri ustune titreyen , esleriyle oturup cay icip sohbet eden , beraber gezen ciftlere.
Kokoshanim08 esim bana ve onun ofislerini yapmama çok düşkün 😂
Kirpapatyasii kesinlikle bende
Meyra1234 kimi erkek zamanla eslerine evine duskun oluyor. Benim esimde o tiplerden galiba. Cunku ilk evlendigimiz zamanlar cok daha aksiydi bana karsi. Benden bisey bekleme. Ben buyum ister kabul et ister etme gibi sozleri olurdu hep. Disari icin arkadaslari icin can atiyordu hic bişey onlarin onune geçmiyordu. Suan bakiyorum eskiye gore daha yumusamis . Benden birsey bekleme dusuncesinde degil artik. Boyle giderse duskun olacak gibi biraz 😍biraz daha zaman tanimam lazim galiba ona
Kirpapatyasii bu zaman icerisinde neler yaptin peki düşkünlüğü artti ayni dertten muzdarip biri olarak soruyorum
selocan sadece eskiye gore cok parlamadim ona bide elimden geldigince herseyine karismamaya çalışıyorum 😅😅 ama asil is onunla bitiyor bence. Olgunlasmaya basladi galiba
Kirpapatyasii karismakla ilgisi yok benimkinde cunku karismiyorum bakimliyim tamam kabul 8 kilo fazlam var ama goze batacak kadar degil 170 boy 65 kiloyum cevremdekiler iyisin der hep anlamadim benim öküze nasil yaklasicam uzak duruyorum oda duruyo hep benim yaklasmamla biseyler oluyo bıktım artık kadin oldugumu unutucam ilgi gostermek sevildiğimi hissetmek istemem suc mu 😔
selocan iliski konusunda da mi bu sekilde uzak duruyor
Kirpapatyasii 2 hafta geciyo tık yok adamda
Kirpapatyasii dikkatini cekmek icin herseyi yaptim taytlar croplar gecelikler mini elbiseler makyajlar neler neler pijama takimimi giycem bende umursamicam artik😑
selocan sizin eşiniz baya ilgisizmis . Bizim ilişki konusunda bi skntimiz yok . İki gunde bir iliski ister eşim. İliski sirasinda
sana aşığım gibi sozler bolca kullanir hatta . Uyumadan once veya disari cikarken seni seviyorum der oper genelde . Birtek oturup oyle sohbet etmez telefondan cikmaz . Arkadaslariyla gezer disarda . Bana karisilmasin modunda . Siz boyle anlatinca esimin ilgisizlikten cok yapisinin böyle oldugunu dusunmeye basladim
selocan ama dogumdan sonra esimde bir ara uzaklasmisti iliski konusunda benden. Ben konusunu actikca ustune gittikce benden daha cok uzaklastigini farkettim. Bende kendi haline biraktim. Zaman gerekiyormus biraz demekki. Kendi yavas yavas duzeldi
Kirpapatyasii Arkasini dönüp uyuyo ben yataga girince soruyorum neden dönüyosun arkani ben gelince diye altinda bisey arama diyo beni sormama iten kendisi suclu ben oluyorum
Kirpapatyasii aynen esin yapısal belliki insallah daim olur mutluluğun kiskanma degil kesinlikle yanlis anlasilmak istemem insan imreniyo cunku her gun diyorum kendime bugun farkli olucak sen iyi olmaya devam et oda gelir elbet bisey yapar diye yok malesef seni seviyorum kelimesini en son ne zaman duydum hatırlamıyorum bile isten gelince yan koltuga oturur elinde telefon yemekten sonra uyur zaten aksama kadar evdeyim pandemiden disarda fazla kalamıyorum bunaliyorum haliylr aksamda eve gelincr insan iki muhabbet etmek istiyo konusamiyoruz bile hep ben konusacam konu acicam oylr konusuruz yoksa yok
Kirpapatyasii düşün bak hazirlanmisim banyomu yapmışım cocuk uyanikti uyutacaktim regl yaklasiyo gönlü olsun diye düşünüyorum beyfendi odaya gitti yorgunum diye uyudu ben oyle kalakaldim dünde yemek sonrasi uyudu cocuk uyutmadi babasıyla vakit geçirmek istiyo dogal olarak gel al cocugu diye beni cagiriyo getirdi cocugu kucagima birakti uyucam diye odaya gitti aradan 2 saat gecti cocugu uyuttum yerine yatirnaya goturdum elinde telefon uyumamis uyuyo saniyorum bende madem uyumuyosun gel iki muhabbet edelim yada cik odadan dimi ben kuruntu yapmis oluyorum sonra bilmiyorum napcagimi sasirdim inanki kusura bakma uzun oldu o kadar doluyum ki kimseye anlatamıyorum
selocan halbuki bi kadinin bu istekleri hic buyuk seyler degil. . gayet olmasi gereken seyler. İnsan esine sevdigine karşı nasil bu kadar ilgisiz olabilir anlamıyorum. İnsanin nasil nas icinden gelmez. Onun icinden gelmedikce siz ne yapsanizda boş. Hic guzellikle konusmaya çalıştınız mi. Benim sevdigin sevmedigin huylarimi soyle benden beklentilerini soyle bileyim ona gore hareket edeyim yeterki mutlu olalim iyi olalim ikimizinde gonlu olsun gibi hic konuşmaya calistiniz mi belki konusmak işe yarar
Kirpapatyasii cok konustum 1 gun 2 gun etkisini gordum sonrasi olmadi yada hic etki etmedi
selocan boylesine care yok gibi 😔😔