Kirpapatyasii ozman sende biraz ilgiyi cek canım. Bu kiz birden neden benden elini ayagini cekti neden boyle diye birazda o merak etsin 😏
Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰
Ogretmenhanim benimkide aşirı kisitlamacidir 🤤
Yorulan_ruh ne değistiki canim 😥
Ompatii onlari bende yaparim ama bazen duskun gibi bazen ha varim ha yok 😏
Kokoshanim08 oda zaten oyle bisey ariyor . Bana karisma ben sana karismiyim kafasinda
Kokoshanim08 olabilir 🙈 ama benimki taktik değil hep aynıyım 🧚🏻♀️
Kokoshanim08 evet buna katılıyorum ☺️
Kokoshanim08 bazen koyup gidesim geliyor her şeyi öyle olunca
Kokoshanim08 bilmiyorum değil galiba gelmek istese saat 3kadar 4 dışarıda olmaz düşkün değil hattA sahaları önceleri sabah 10 geliyordu bu 2 3 hafta oyke sürdü zor bela erken gelsin diye çabaladım
Kokoshanim08 benimkinin kişiliği çok soğuk ya buz gibi resmen. Espirileri bile soğuk. O yüzden düşkün değil. Ben alıştım artık bir şekilde yürütüyoruz.
Kirpapatyasii malesef benimkine bana düşkün değil nereye gitmişim napmisim hiç umrunda değil allh onun belasını versin bıktırdı beni varya bu sorumsuz hallerinden ömrümü çürüttü yani
Meyra1234 Allah var benim esim oyle kotu degil bana hakkini yiyemem. Sadece kendi dünyasında yasayan bir tip genelde. Bana karisilmasin ben karismam modunda😅
Meyra1234 ama cok ozeniyorum esleri ustune titreyen , esleriyle oturup cay icip sohbet eden , beraber gezen ciftlere.
Kokoshanim08 esim bana ve onun ofislerini yapmama çok düşkün 😂
Kirpapatyasii kesinlikle bende
Meyra1234 kimi erkek zamanla eslerine evine duskun oluyor. Benim esimde o tiplerden galiba. Cunku ilk evlendigimiz zamanlar cok daha aksiydi bana karsi. Benden bisey bekleme. Ben buyum ister kabul et ister etme gibi sozleri olurdu hep. Disari icin arkadaslari icin can atiyordu hic bişey onlarin onune geçmiyordu. Suan bakiyorum eskiye gore daha yumusamis . Benden birsey bekleme dusuncesinde degil artik. Boyle giderse duskun olacak gibi biraz 😍biraz daha zaman tanimam lazim galiba ona
Kirpapatyasii bu zaman icerisinde neler yaptin peki düşkünlüğü artti ayni dertten muzdarip biri olarak soruyorum
selocan sadece eskiye gore cok parlamadim ona bide elimden geldigince herseyine karismamaya çalışıyorum 😅😅 ama asil is onunla bitiyor bence. Olgunlasmaya basladi galiba
Kirpapatyasii karismakla ilgisi yok benimkinde cunku karismiyorum bakimliyim tamam kabul 8 kilo fazlam var ama goze batacak kadar degil 170 boy 65 kiloyum cevremdekiler iyisin der hep anlamadim benim öküze nasil yaklasicam uzak duruyorum oda duruyo hep benim yaklasmamla biseyler oluyo bıktım artık kadin oldugumu unutucam ilgi gostermek sevildiğimi hissetmek istemem suc mu 😔
selocan iliski konusunda da mi bu sekilde uzak duruyor