Happyy universitede hocam tarafından tacize uğradım yaz okuluna kalmıştım dersten gecemedim o hocadan ders almak için konuşmaya gitmiştim odasına sonra bana okulunun uzamasını istemezsin değil mi benden ders almalısın istersen 3 yılda da bitirirsin dedi ama gözleri goguslerimdeydi bende kendimi geri çektim o kadar korktum ki o ders yerine başka dersi aldım daha sonra da okulu biraktim

Pazarda 2 kere uğradım birinde küçük 12 yaşlarında birinde ise evli bi kadin olarak pazarcı parayı verirken elimi oksamisti. O an hiç beklemiyordum şok oldum. 7 8 yaslarindayken bi dede taciz etti geberdi gitti hiç unutamıyorum Allah belasını versin. Küçükken minibustede ugradim markette ugradim bunlar hep küçük bi kizken oldu. Beni taciz etmelerinden ben utandım kimseye söyleyemedim söylesekte adalet mi var anca ortaya çıkıyor kadının çocuğun adı çıkıyor hepsi bu

Happyy evet uğradım maalesef 5.sınıfın bittiği yazdı adam aracıyla yaklaşıp okul adresi sormuştu bende saf saf anlatırken penisini göstermişti meğer ben anlatırken o mastürbasyon yapıyormuş çok küçüktüm şu an 33 yaşındayım 4 aylık oğlum var evde yalnızken hala korkarım o günden sonra hava 40 derece de olsa üzerimi örterim sanki bi yerden çıkıp elim ayağım açıksa dokunacak gibi korkarım. İnşallah başka kimseye zarar vermemiştir tuhaf olan yüzü hala aklımda, çok temiz yüzlüydü. O gün giydiğim thsirtü bile bi daha giymedim

Happyy bi kere de çok yakın bi arkadaşımın dayısıyla iş için bir araya gelmiştik, daha önce kimseyle birlikte olmadıysan ilkini benle yaşamanı isterim, senin için hediyeler var aklımda, kimse seni yalayarak boşalttı mı falan diye saçma sapan konuşmuştu daha ne kadar çirkinleşebilir diye dinlemiştim ve çok tiksinmiştim kendisinden üstelik eşimle o zaman yaklaşık 1 senedir sevgiliydik. Bu adam evli ve 2 çocuğu var kızı geçen ay evlendi iki çocukta şu an 20 yaşın üzerinde. Arkadaşıma seneler sonra söyledim ve şaşırmadı adam zaten sürekli eşini aldatıp duruyormuş ve kadın sesini çıkarmıyormuş nedense, kadın pısırık biri de değil adam istersen sende başkalarıyla olabilirsin diyormuş hatta. Benim için bu olay gerçekten psikolojik olarak tacizdi.

Happyy ugradm ve kac yil gecmesine ragmen atlatamadm malesefki kotu bi psikoloji ama sen polise bildir

Happyy niye açıldı ki bu post unutmaya çalıştıkça böyle birşeyi görüp tekrar akĺıma gelmesi içim ezildi ya midem bulanıyor aklıma geldikçe 🤐😔 Allahım çok ağır şeyler aklıma mukayyet ol

Kaç Kere Uğradım Hatırlamıyorum
    Toplu tasimalar da defalarca sürtünen mi dersin arkadan dayayan ıslanan mi dersin öyle dalmışım ki minibüste adam bana dayıyor muş arkadan sonradan fark ettim bi sıcaklik bi baktım adam arkamda deyiyormuş bana pislik boşaldi mi artık oç arkamda sicaklik hissedince farkettim dik dik baktım söylendim kıyameti koparicam şimdi diye sonra yerimi değiştirdim
    Birkere de çocuk tum 9 10 yaşlarında hala evcilik oynuyorum komşumuzun kapısında kızıyla oynardık kızın abisi birgun beni sokaktan çağırdı dedi ki gel oyuncağınızi unutmuşsunuz burda al kapısına gittim kapıyi kapattı elimi aldı şeyine dokundurtmaya çalıştı ben hiç gözlerimi açmadım bakmadim elimi çekiyorum bırak beni diye öyle bi korktum ki varya kireç gibi oldum sonra acti kapiyi kimseye söyleme felan dedi kimseye söyleyemedim seneler sonra söyleyebildim,
    Birkeresinde de 22 20 yas hatırlamıyorum Okmeydanindaydim arkadaşlarımın yanında aksam 7 8 gibi eve dönecektim minibüs durağında minibüs bekliyordum saks parlament mavisi likrali pantolon giymistim arkamda pıst diye birsey sıktılar hissettim deterjan sıkar gibi elimi pantolonumun arkasına bi attım kalcama ıslak birsey vardı elim ıslandı kıvamlıydi arkamda da bir adam la göz göze geldik gördüm onu hızla uzaklaştı elimi kokladım çamaşır suyu porcöz gibi kimyasal kokuyordu arkamda bacak arama sıkmışlar kalcama anında pantolonumun rengi değişti neye uğradığımı şaşırmıştım çok korkmuştum ilk kez başıma böyle birsey geldi kanım dondu ya yansaydim kezzap olsaydı bacak aram yanardı bekardım birde,
    Birkere de Evimizin karsisinda restoran vardı sahibini tanıyorduk ama çok fazla samimiyet olduğu sayılmaz onların dükkana gitmiştim tuvalet üst kattaydi tuvalete gittim tam çıkacakken sahibi girdi içeri arkamdan yapıştı duvara yasladi öptü zorla hızlıca ittim hemen çıktım ordan şerefsiz sapık kimseye söyleyemedim
    Birkere de araba takip etti araba da adam lar içiyor ben yolda gidiyorum gündüz vakti gideceğin yere götürelim falan takip ediyorlar ben hemen mahalle de tekel e girdim mahalle esnafları abi dedim beni araba takip ediyor Ağlicam neredeyse sesim titriyor kapida araba dedim adam çıktı konuşmaya bende korkudan hemen kaçtım daha neler neler hepsi Travma 😢😢😢

zarifhanim o tarz bir şokta ben yaşamıştım genelde akrabalar tarafından tacizlere uğradım tacizler diyorum çünkü baya fazla 2 yıl antideprasan tedavisi aldım ne zaman bir çocuk tacizi istismarı haberi okusam kendime gelemem günlerce her köşede ağlarım ilk birlikteliğimizde eşime bana dokunma diyoşum bi iki sefer sonunda eşim oturdu konuştu benimle niye her seferinde dokunma diye tepki verip irkiliyosun falan dedi ilk defa eşime anlatmıştım hayatım boyunca yaş 27 tabi eşimde benimle ağlamıştı canım eşim❤️

Betuleymen Hep böyle yaklasmayami çalışırdı nasıl cesaret etmiş pislik

hazanmevsimi24 Pislik herif ablaniza da yapmıştır aynısını . Uykusu ağır diyorsunuz . Ya öz amca nasıl yapar dünyanın sonu gelmiş aklim almıyor. Kaç yaşındaydı iz daha önce böyle birsey sezmismiydiniz a
        Mcanizdan

Hdgvbh ablama da yaptigindan eminim ama ablami uyurken kaldir denize at öyle uyanir hayir ilk defa o gün elinde seyi bi yandan oksayip bi yandan bni parmakladi aklim erince kiz olmadimi düşündüm hayatimi zehir etti lanet herif

Cilekliturtaa ☹ unut lütfen.. 🙏❤ sen cok guclusun bunlari tek basina yasamak zorunda degildin ustesinden gelirsin destek alabilirisn bu ayip birsey degil❤🙏