Lokumanasi Ya aslında Allah orayı öyle bir yaratmış ki geri eski haline dönüyor bence size öyle geliyor tamam genişliyor mu çok hafif bence siz kendi kafanıza takıyorsunuz ben ora genişleme yaptı diye anal ilişkiyi doğru bulmuyorum.Yapan vardır tabii ki ama benim kişisel fikrim bu Allah sonuçta onu haram kılmış yapan kişilerde helak etmiş ne kadar kolay geliyor ama günah ama yapıyoruz demek ama işin aslı o değil yani helak olmuş bir kavminn yaptığı şeyi yapmayı doğru bulmuyorum
Anal seks
2minikmucize Olayi yanlış anlamissiniz. Ayrıca hiç de az genislemiyor. Öyle olsa onca kadın bundan şikayet etmez. Biraz ufkunuzu açın
TombulHatun günahtan kaçınmis olmuşsunuz. Süper ahahah denemek istemeyen yok ,ben bunu anladım. Haram diye yapmıyoruz ama illa bir merak oluyor
Lokumanasi neyi yanlış anlamışım
Lokumanasi kesinlikle illaki merakları var çok şükür ben kurtuldm merakından😄
Lokumanasi Nikah bozuyormuş falan diyorlar yapanları asla yargılamam ama ben yapmam şahsi düşüncem bu
Lokumanasi Söyledim zaten inanmıyorum sana bile isteye yaptın diye ama kabul etmiyor tabi
Cmrhnm etmez 😂 boşver
papatya_ çok iyi yapıyorsun 👌
TombulHatun ahahhaha çok şükür. Darısı bizlere
2minikmucize dogy pozisyonunnda karanlikda bi anda kaydi canim anlamadik bizde cok kotu bi durumdu
- Düzenlendi
efuliimm demekki oluyor bizde kaysada girmiyor ondan dedim yanlış anlaşılmasın ama belki eşler bilerek yapıyordur dedim eşim çok hassas anal ilişkiyi hayatta yapmaz dilese getirmez sevmez yani oraya kaycağı zaman bile bi tuhaf olur