Oxorza çok afedersiniz vajina darliginizin yetmediğini düşünüyor musunuz, ben buna bağlıyorum biraz da
Anal seks
2minikmucize Allah’tan Allah var ahahhahahah
Mavisim20 bizimki de normalde çok sağlam bir adam. Seks yaparken kendini kaybediyor
Ayparcasi benimki de yapmıyor , günah diye hatırlatinca. Ama istemesi beni üzüyor acaba darlığım yeterli değil mi diye
2minikmucize benim bir kere girmişti. Anlamadı eşim. Söyledim hemen çekildi. Çok gevşeyince giriyor.
Mlsdru istemiyorum. Yaptırmıyorum. herkesin eşinde var mı bu merak diye merak ettim ben de. Darlığım yeterli değil diye düşünüyorum çünkü ben
Lokumanasi evet söylüyor zaten cok genis diye hahahah 😂😂
Lokumanasi aslında kegel egzersizleri düzenli başlasanız hani ilişki sırasında o kaslar kasıldığında eşiniz darlık hisseder. Sizin için yorucu olur ama alışırsınız zamanla. Yani sağlıklı da ☺
Oxorza ben kafama takıyorum ya. Nasıl daralticaz. İşin kötüsü ben yeni evliyken de genişti
zarifhanim çiş yaparken tut bırak di mi o ? Başka bişey yapmama gerek yok? Ya ben doğumdan önce de boyleydim ya, düzelir mi acaba egzersizle, ameliyatsiz
Cmrhnm ah canım benim. Kanama olacak kadar zorlandiysan bilmeyerek yapma ihtimali yok. Çünkü normalde çok zor girmesi. Benim bir kez oldu ama o kadar gevsemisim ki ben bile şaşırdım yumusacik girdiğine. Eşim anlamadı söyledim hemen şaşırarak çekildi. Kanama vs asla olmadı. Çünkü sert değildim. Kıyamam sana ya
TombulHatun merakları oluyor sanırım hepsinin. Aşırı darliktan bence. Kim bilir nasıl zevk alıyorlar
Lokumanasi Sadece idrar sırasında değil günlük işlerinizi yaparken hatta oturup kitap okurken bile. Yeter ki o kaslar kontrol altına alınabilsin hani ilişki sırasında bunu yapabilecek kıvama gelene kadar 🤌🏻
efuliimm evet kesinlikle doğru bu
zarifhanim anladım. Çok teşekkür ederim 🌹 yorumlarınız çok iyi geldi :)
Kirpapatyasii kesinlikle. Ama anladığım herkesin eşi istiyor, ya söylüyor ya yapıyor ya da kabullenip yapmıyor. Ama düşünüyor
Lokumanasi Rica ederim umarım faydasını görürsünüz ☺
Lokumanasi 2 doğum yaptım vajinam hala dar çiş yaparken tut bırak normaldede yap ben ona bide doğum yaptığımda doktor çok övünerek dikmişti ona bağlıyorum
Eşim hiç anal istemedi arada dalgasına ben diyorum saçmalama der 🥴
Lokumanasi Bunun bi çözümü vardır kadın doğuma gitseniz daraltma için