buralardayenibusely alkolluyken dedigi seyleri içmediginde konusmak daha dogru geldigi icin sustum bakiyim nereye kadar sacmalicak neler dicek alkolluyken ne dersen de cunku anlamaz dinlemez seni ayni seyi tekrar eder durur

Yok yani böyle birseyi ima etmiş olması bile çok kötü ne demek vücudunu incelemek insan karısına böyle birseyi nasıl yakistirir ben direk ne ima ediyorsun derdim

• Yok bunu yanıtladı.
  • Yok bunu beğendi.

Masalmisali sorunca karıma bakiyorum bakamazmıyım dedi ama otururken surekli bacagina noldu koluna noldu vs bariz belliydi inceledigi

Yok Aman Allahım çok korkunç. Okudum sona kadar içim daraldı nefes alamadım sanki. Çok zor olmalı sizin için. Ama tebrik ederim iyi ki bir şey dememişsiniz. Yerinize kim olsa kavga çıkarırdı Sen bana ne demek istiyorsun diye. Akıllı davranmlşsınız. Bence yine de bir şey yokmuş gibi devam edin. Pişman olacak iğrenç düşüncesinden. Bi arkadaşım var eşi sürekli onq böyle imalarda bulunuyor paranoyak adam geldiğinde evi geziyor delil arar gibi üstünü inceliyor . Allah öyle şeyden korusun. Pişman olur inşallah. Her halde bir ihanet olayından filan etkilendi. Öyle düşünceye kapıldı. Allah yardımcınlz olsun. Yuvanızın huzurunu bozmasın

• Yok bunu yanıtladı.
      • Yok bunu beğendi.

Yok çok ayıp etmiş valla ben olsam kavga çıkarırdım iyi dayanmissin benim esimde kıskançtır ama bu kadarı ağır akşam gelince aynı şeyi yap sende ona biseyler bul ima et

• Yok bunu yanıtladı.
        • Yok bunu beğendi.

E_heralde ima etmeyip bana acikca deseydi cevabini verirdim ama ima edince bu sefer diyecekti ben onu ima etmedim sen neden direk öyle algıladın bisey varki aklina direk o geldi diyip üste çikicakti haklıyken haksız olucaktım ama gelsin konusucam bugune kadar boyle davranmazken dun ne olduda boyle

Yok bize de haber verirsiniz. Baya ilginç yani niye böyle yapsın

• Yok bunu yanıtladı.
            • Yok bunu beğendi.

Yok Canim gelmedi mi esin daha konusmadinizmi

• Yok bunu beğendi.

Yok Gec mi geldi ?ne yaptınız

• Yok bunu beğendi.

Hic bisey yokmus gibi iceri girdi sarildi optu niye moralin bozuk dedi sence dedim benim eşekligimden biliyorum dedi sonra anlatmaya basladi esimin bi arkdasi vardi surekli evliligi hakkinda dertlesirdi yine o aramis esinin aldattigindan supheleniyordu bu defa yakalamis binadan birini eve aliyomus kadin saatini unutmus bu defa evde arkadasida yakaliyo kadin inkar etmis ama karinin boynu vs mor hep arkadssi sorunca sen yaptin unuttunmu deyince buda karisina bayadir yanaşmamis bilerek arkadasinin basina gelen herseyi anlatti disaridada gozunlede gormus sonra kisacasi biraz anlatilanlardan etkilenmis.senden suphelenmemem gerekirdi ama okadar soyledikleri psikolojimi bozduki kim dinlese supheye duserdi dedi bugune kadar hic boyle sey sana yasatmadim dahada yasatmicam ozur falan diledi sonra ben basladi beni sen ne duruma dusurdun benim namusuma laf ettin imayla aklima ne gelirse dedim butun icimi doktum ama ne yalan diyim esime anlatilanlari bana bi kiz arkadasim anlatsa kocam boyle hoylr yapiyo dese bende esimden galiba suphelenirdim o derece cirkin agir seyler yasamis arkadasi 😑

Yok günaydın. Çok çok şükür. Gördünüz mü dedim ben her halde aldatma olayından etkilenmiş ve özür dileyecek. Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

• Yok bunu yanıtladı.
                • Yok bunu beğendi.

E_heralde gunaydin cnm amin insallah,hatasini anlamasida iyi olmus gerci bana oyle sey yakistirdi diye suan halen ben trip yapiyorum ama anlasin biraz daha bi kadin yapti diye butun herkes oyle degil.

Yok çok şükür ben size demişdim 👍🏻😁 bazen insanın piskolojisine işliyor ya bu evlilik meseleleri

• Yok bunu yanıtladı.
                  • Yok bunu beğendi.

Lavinia_ arkadasinin boyle sorunlari oldugunu biliyodum yanimda tlf konusurken hep duyuyordum ama bu derece cok kotu seyler suan kendi derdimi gectim ona uzulmeye basladim Allah erkeginde kadınında edeplisini nasip etsin

Yok ben olsam denediğimi birakmak . Senin karsinda salak mi var anlamiyor muyum ne ima etttigini der canına okurdum. Dedigi laflar çok utanc verici

• Yok bunu yanıtladı.
                      • Yok bunu beğendi.