nar1nar çok teşekkür ederim canım benim iş kafada bitiyor tamamen iradeye sahip olmak lazım 😊

Saudade kendimi direk ac bırakıyorum artık be akşam yemeğim nede gündüz ama içim içimi yiyor emziriyorum sütüm etkilenecek diye

Ozge49595 sakın kendini aç bırakarak zayıflamaya çalışma. O hatayı ben yaptım zamanında insülin direncim çıktı şimdi ilaç kullanıyorum o düşmeden kilo veremiyorum. vücut aç kaldıkça su bile içsen onu depoluyo bu beni aç bırakacak diye. Sütünde azalır yapma çorba iç bol salata ye yoğurt ye ama mutlaka ye bak ben uğraşıyorum

Ozge49595 azda olsa mutlaka ye. Ben çok diyetisyen doktor gezdim. Bi kepçe çorba iç ama iç ymeden zayıflanmıyormuş ben onu öğrendim. Şuanda bebişin için ye bende emziriyorm süt kesilmesin diye mecbur yiyorum

Azramomyy şuan 59 a düştüm ama diyetten bağımsız ilerliyorum balım sabah işe gidiyorum öğlen arası eve gidiyorum sonra tekrar işe sonra saat 2 de tekrar çıkıyorum ev işime yakın İşyeri min lojmanında oturuyorum 15 dk git git gel😂 kalmadı birşey

Azramomyy evet balım aracım yok servisde sadece sabah denk geliyor akşam işten emzirme iznim olduğu için erken çıkıyorum binemiyorum mecbur git gel yapıyorum oda beni baya zayıflattı

nar1nar çok iyi yürüyerek gidip gelmek onunda çok faydası olur ne iş yapıyordun 😀😊