cutechucky aha benimki resmen hiç hoşlanmaz fantezili şeylerden almamı istemez ben seni pijamalarınla güzel buluyorum öyle şeyler bana saçma geliyor der ama insan arada bi farklılık olsun istiyor 🥲
Hayat kadını giyermis
cutechucky demekki bizde ben giymem eşim ister hatta yatağa montla girseydin falan der cinsel hayatınız aktif herhalde gerek duymuyor böylesi şeylere
cutechucky erkekler ufacık bi hastamıza aldatmayı bize refa görüyorlar ama böyle erkekler fazlaiyla hak ediyor
Ozge49595 vallahi bende öyle düşünüyorum
Mrs-cokbilmis demekki çoğu erkekte vr bu olay
cutechucky benim eşimde gecelik giymemi çok sever ama sex sevmez adam 😂😂
cutechucky benim öküzcüğe şimdi gösterdim bune böyle zaten çocuktan zor yapıyorz bide bunu giyip çıkarmaya mı uğraşıcaksn dedi. Vücut çorabı içinde gerek yok böyle şeylere her türlü seksisin diyodu aldım giydim dibi düştü. Niye böyleler anlamıyorm
cutechucky bir şey söyleyeceğim yapsan niye yapıyorsun yapmazsan başka birinde görünce sen neden yapmıyorsun ve bakarlar
Deleted21 seninkide bir cesitmis hepsi çeşit çeşit iste🤣🤣
Deleted21 bu daha iyimis 🙂😀
cutechucky aynen öyle ama merwk ettm sebebını ogrenırsen lütfen soyle 🤣
cutechucky İstemiyosa giyme boşver kuzum. Onun için yapıyordun yapmayıver . Hayat bunlara ağlayacak kadar kıymetsiz olmamalı ..
cutechucky ben kaç tane çöpe attım gözünün önünde insanın zoruna gidiyor tabi biz heveslenelim onların umrunda olmasın
cutechucky Benim esimde boyle nisanliyken butun aldiklarim cekmecede duruyorlar🙄
cutechucky Ay Sakin yanlış anlama da garip geldi kuzum yaa, ben koleksiyon yaptım resmen fantazi kiyafet, çamaşır, kostümler, harness falan eşim de sever ön sevisme esnasında üstümde durur vs bilmiyorum erkeklerin hoşuna gider diye düşünüyorum bu yüzden hatta hayat kadını giyer demesi de saçma geldi, sen onun karısının sonuçta sen giyeceksin tabi 😒
bittercikolata hayat kadını demesi kulağa çok çirkin geliyor evet ama burda gördüğüm kadarıyla cidden her erkek hoşlanmıyormuş
cutechucky bende 10 tlye 2 tane almıştım ukkan kazanıyormuş her şeyi zararına sanıyorlardı akşam gösterdim adetim bitince giyicem dedim bu ne böyle bide buna paramı verdin demişti o an onları çöpe atasım geldi sonra giy falan dedi ama hevesimi kırdı bir kere
Minnakelifim al birini vur ötekine iste
cutechucky eminim oyle tepkiler verilmesi insani uzer. Benmki bu tarz seyleri sevmesine ragmen dun bende cekine cekine giydim. Gorunce begndigini dile getrr bi cumleler ve davranislar sergiledi. Buda beni cesaretlendrdi ama dedigin gibi davransaydi eminim bende birdaha giyemezdim herseyden sogurdum..
cutechucky Evet ben de yorumları okudum sen deyince cidden hepsi hoşlanmıyormuş🤦♀️