cutechucky aha benimki resmen hiç hoşlanmaz fantezili şeylerden almamı istemez ben seni pijamalarınla güzel buluyorum öyle şeyler bana saçma geliyor der ama insan arada bi farklılık olsun istiyor 🥲

cutechucky demekki bizde ben giymem eşim ister hatta yatağa montla girseydin falan der cinsel hayatınız aktif herhalde gerek duymuyor böylesi şeylere

cutechucky benim öküzcüğe şimdi gösterdim bune böyle zaten çocuktan zor yapıyorz bide bunu giyip çıkarmaya mı uğraşıcaksn dedi. Vücut çorabı içinde gerek yok böyle şeylere her türlü seksisin diyodu aldım giydim dibi düştü. Niye böyleler anlamıyorm

cutechucky bir şey söyleyeceğim yapsan niye yapıyorsun yapmazsan başka birinde görünce sen neden yapmıyorsun ve bakarlar

cutechucky İstemiyosa giyme boşver kuzum. Onun için yapıyordun yapmayıver . Hayat bunlara ağlayacak kadar kıymetsiz olmamalı ..

cutechucky ben kaç tane çöpe attım gözünün önünde insanın zoruna gidiyor tabi biz heveslenelim onların umrunda olmasın

cutechucky Benim esimde boyle nisanliyken butun aldiklarim cekmecede duruyorlar🙄

cutechucky Ay Sakin yanlış anlama da garip geldi kuzum yaa, ben koleksiyon yaptım resmen fantazi kiyafet, çamaşır, kostümler, harness falan eşim de sever ön sevisme esnasında üstümde durur vs bilmiyorum erkeklerin hoşuna gider diye düşünüyorum bu yüzden hatta hayat kadını giyer demesi de saçma geldi, sen onun karısının sonuçta sen giyeceksin tabi 😒

cutechucky bende 10 tlye 2 tane almıştım ukkan kazanıyormuş her şeyi zararına sanıyorlardı akşam gösterdim adetim bitince giyicem dedim bu ne böyle bide buna paramı verdin demişti o an onları çöpe atasım geldi sonra giy falan dedi ama hevesimi kırdı bir kere

cutechucky eminim oyle tepkiler verilmesi insani uzer. Benmki bu tarz seyleri sevmesine ragmen dun bende cekine cekine giydim. Gorunce begndigini dile getrr bi cumleler ve davranislar sergiledi. Buda beni cesaretlendrdi ama dedigin gibi davransaydi eminim bende birdaha giyemezdim herseyden sogurdum..