Uyuyankoala kanamanız bittiyse ibadet edebilirsiniz, ilişkiye de girebilirsiniz kırk gün beklemek zorunda değilsiniz. Sadece öyle bir yazmışsınız ki bir baktım ilişkiye giriyoruz diye, erkeklerin uçkura düşkünlüğü demişsiniz sanki her şey sizden habersiz olmuş gibi 😂

Mirinda Sana birşey diyimmi 4 aydır falan hamilelikle birlikte ilişkiye girmiyorduk 🥴 cinsel iliskinin nasıl birşey olduğunu unuttum😅 asla hissetmedim şaka gibi ama evet sjsjsj

Uyuyankoala kanamanız devam ediyor olsa da bitmiş olsa da kırklı olsanız bile adet olsanız bile ilişki olduğu için gusül abdesti alabilirsiniz 2 abdestin amacı farklı olduğu için abdest almanız gerekli

Turuncu Kırklıyken malum akşam saatlerinde banyo yapılmıyor belki de en çok bu yüzden sinirlendim eşime. Bebeği o şekilde emzirmek zorunda kaldım 🤦🏻‍♀️ 😐

Uyuyankoala kanaman bittiyse abdestini alıp ilişkiye girebilirsin doktorlar 40 gün beklemenin anne sağlık açısından olduğunu söylüyor ben hocaya sordum kanama bitince sorun yok demişti

Uyuyankoala öyle durumlarda da eğer bebeğiniz uyandıysa göğsünüzü yıkayıp yüzüne bakmadan emzirebilirsiniz tabi sürekli abdestsiz emzirmeyin 🤭

Ohno Yaaa ciddi misin ☺️ nasıl rahatladım çok çok sağol zaten sezaryen doğum yaptım kanamam da yok çok teşekkür ederim ya 😍