zarifhanim Cikolataligofret Çook teşekkür ederim 😇daha iyiyim. Umarım sizde her şeyi yoluna koyup iyi hissedersiniz de güzel haberli postlarınızı görürüz. ❤
Rouge Cikolataligofret Cikolataligofret cok teşekkür ederim canımm ♥️🙏insallah hersey düzelir ve seni daha mutlu postlarla yeniden goruruz🌸
Cikolataligofret EmelAlp daha guclu olmaya gidiyorum geldigimde gülmekten altiniza yapicaksiniz😂😂 hepinize birer paket bez alicam ajhshshshshsh❤
seniseviyorum Cikolataligofret Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin huzurunu mutlulugunu yuvasını bozmasın inşallah en kısa zamanda geri dönersin 🙏🤲❤️😘🤗
TombulHatun Cikolataligofret Nasıl mutlu olacaksan canm. Eğer şuan burada olmak seni mutsuz ediyorsa zorla da kal diyemeyiz. Arada özelden yaz bari özletme kendini
Anka Cikolataligofret of canım nasıl Ülker çikolata lı gofret çekiyor anlatamam. Nereye gidiyorsun şokolataamm ya vallahi şimdi çıldırcam ben bildim sen neden gidiyorsun o bitane kendini bilmez var ahlak dağıtan canını sıktı herhalde .
TombulHatun Cikolataligofret ya ilk denemenin fotosunu atıcam güzel olursa kargoya vericem zehirlemiyim seni 😃
Anka Cikolataligofret bazen kafam atıyor şeytan diyor aç bi post bütün sex hayatını fantezilerini anlat sonra burayı terk etsinler 😂😂😂😂