zarifhanim Cikolataligofret Çook teşekkür ederim 😇daha iyiyim. Umarım sizde her şeyi yoluna koyup iyi hissedersiniz de güzel haberli postlarınızı görürüz. ❤
seniseviyorum Cikolataligofret Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin huzurunu mutlulugunu yuvasını bozmasın inşallah en kısa zamanda geri dönersin 🙏🤲❤️😘🤗
TombulHatun Cikolataligofret Nasıl mutlu olacaksan canm. Eğer şuan burada olmak seni mutsuz ediyorsa zorla da kal diyemeyiz. Arada özelden yaz bari özletme kendini
Rouge Cikolataligofret Cikolataligofret cok teşekkür ederim canımm ♥️🙏insallah hersey düzelir ve seni daha mutlu postlarla yeniden goruruz🌸
Anka Cikolataligofret of canım nasıl Ülker çikolata lı gofret çekiyor anlatamam. Nereye gidiyorsun şokolataamm ya vallahi şimdi çıldırcam ben bildim sen neden gidiyorsun o bitane kendini bilmez var ahlak dağıtan canını sıktı herhalde .
TombulHatun Cikolataligofret ya ilk denemenin fotosunu atıcam güzel olursa kargoya vericem zehirlemiyim seni 😃
Anka Cikolataligofret bazen kafam atıyor şeytan diyor aç bi post bütün sex hayatını fantezilerini anlat sonra burayı terk etsinler 😂😂😂😂
Nimess Cikolataligofret yaa sen miletin dediğine ne bakıyorsun isteyen isteği gibi yorum yapabilir iki gülüyoruz şurda onlar yanlış anlıyorsa kendi beyin algılarındandır